Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rahatsız mısın oğlum? Bugün bilmem kaçıncı defa izlemişim, yazmışım birşeyler. Sana mı soracağım ne yazacağımı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

günlük hayatında yaşadığın sıkıntıları buraya aktarmazsan sevinirim. neticede hakaret etmedim sana eleştiri getirdim bizide eleştiriyorlar böyle tepki vermiyoruz. yani ne gerek vardı şimdi şu yaptığına?

günlük hayatında yaşadığın sıkıntıları buraya aktarmazsan sevinirim. neticede hakaret etmedim sana eleştiri getirdim bizide eleştiriyorlar böyle tepki vermiyoruz. yani ne gerek vardı şimdi şu yaptığına?

:red:

Şimdi baktım da, sonuna smile koymadığım için sert bir mesaj olmuş haklısın :ka19:

Sent from my iPhone using Tapatalk

And Justice For All

large_2L8Np3rlQYCgxHv7L0bYVxZRPj2.jpg

...Ve Herkes İcin Adalet (...And Justice For All) - Sinemalar.com

Dün tv de The Green Mile vardı.

Izle izle bıkmıyor insan böyle filmleri.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

The Devil's Double (211) - IMDb

The Last King of Scotland tarzı Saddam'ın büyük oğlunun dublörlüğünü yapan bir adamın gözünden Uday Hüseyin'in psikopatlıkları gösteriliyor. Dominic Cooper mükemmel oynamış. Sağlam bir film olmuş. Direkt adamın ağzından olayların anlatıldığı belgeseli de izledim. Filmde bazı olaylar değiştirilmiş, allanmış pullanmış haliyle ama güzel bir film olmuş.

Filmin bence en büyük eksiği afişi. Hiç filmle ilgisi olmayan abuk subuk bir afiş yapmışlar. Kaç kere görüp de izlemedim filmi o afiş yüzünden.

Son iki gunde Deepwater horizon: Buyuk felaket ve Sully filmlerini izledim.

Ikisi de gerceklesmis olayi beyaz perdeye alan film.

Deepwater horizon: 2010da Meksika korfezinde petrol cikarma sirasinda patlayan kuyuyu kurgu edinmis. Aksiyon, heyecan, gerilim, yer yer korku bir cok duyguyu yasatiyor izleyiciyi kendine cekip o ani yasamasini sagliyor cok begendim.

Sully: 2009 yili Hudson nehrine inmek zorunda kalan ucagin konusunu ele almis. Konu tipik ucak felaket filmleri gibi degil dusmeden ziyade dustukten sonra pilot Sullenberger'in basindan gecen surec. Kurgu guzel filmden kopmuyorsunuz.

Film bitti diye kosup giden insanlara ayri uyuz oluyorum, kardesim gercek hikaye sonunu bi bekle saygin olsun o olaydaki insanlar gosterilir hep.

İçinde Yaşadığım Deriyi hala izlemeyen var mı

İntikam hususunda en iyilerin başındadır.

sully yahut deepwater horizonı izleyen VARMI

star-trek-sonsuzluk-1466169646.jpg

bence bir önceki filmine göre basit olmuş.

Arkadaşlar , izleyeceğim böyle farklı tarz filmlerden bilen var mı? Dalga amaçlı değil de gerçekten bilen yazarsa sevinirim . Sıradışı filmlere ilgisi olanlara soruyorum ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt