Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elling
Elling.jpg

Elling (2002) - Sinemalar.com

kaynağı bir roman serisiymiş sanırım. diğer kitaplarda cevrilmiş ancak ne kitaplara ne filmlerine ulaşamadım. seriden ayrı tek başınada iyi film elling

Beyler bu sezonu dizi/film'e verin ben öyle yapıcam önerileri bekliyorum.

The-Infiltrator_poster_goldposter_com_1.jpeg@0o_0l_400w_70q.jpg

Infiltrator (2016) - IMDb

Gerçek hayattan uyarlanan sağlam bir casusluk filmi olmuş. Filmin başrolünde Bryan Cranston var. Filmi izlemeden önce yorumları okumadım. Sadece casusluk filmi olduğu hakkında bilgim vardı.

Film 1985 yılında gerçekleşen bir casusluk operasyonunu konu alıyor. Yıl 1985, yer ABD, konu da kokain olunca akıllara gelen isim belli; "Pablo Escobar" :tiphat:

Film hakkındaki yorumları okumadığım için Pablo Escobar'a bağlanacağını aklıma gelmemişti. Benim için de hoş bir sürpriz oldu. Pablo Escobar'ın o dönem nasıl bir güç, korkulan, kudret sahibi, Amerika ekonomisinde nasıl önemli bir yeri olduğunu anlamızı sağlıyor film. Pablo Escobar 3-4 saniye filmde gözüküyor. Keşke daha fazla yer verilseydi. Gerçi finalde bir hamle bekledim ama gerçekleşmedi :)

Gerçekten güzel bir filmdi.

Puanım: 7.5/10

İnfiltratior'u izlemeyi düşünüyorum. Film hakkında az bir şey spoiler verebilecek olan var mı.?

Star trek beyondu izlemekten geliyorum. Sicagi sicagina soyleyebilirim ki independence day'den sonra yılın en boktan filmi.

D3zE33.png

Aksiyonu hiç kesilmeyen bir film 8/10.
Avatarımdaki hanımefendi de rol almış filmde :heart:.

1.jpg

War Dogs (2016) - IMDb

İki eski çocukluk arkadaşının bir araya gelerek Amerikan Ordusunun ihalelerine katılmalarını, bir raddeden sonra illegal olarak silah tüccarlığı yapmalarınını anlatan gerçek bir hikayeden uyarlanan güzel, eğlenceli bir suç filmi. Filmin ilk dakikalarında 2-3 saniyeliğine "uzun adam" görünüyor :red:

Filmi beğendim. İzlemenizi tavsiye ederim.

Puanım: 7.5/10

sakl%C4%B1-y%C3%BCz-422x600.jpg

La Cara Oculta (2011) - IMDb

İspanya-Kolombiya ortak yapımı sağlam bir gerilim filmi. Kurgusu ve senaryosu müthiş. Ne yazarsam yazayım spoiler olacağı için daha fazla birşey yazmayayım :)

Filmi şiddetle tavsiye ederim.

Puanım: 8.0/10 :ka21:

NOT: Kesinlikle fragmanını İZLEMEYİN, hakkındaki yorumları OKUMAYIN!

220px-Yurttaskane.gif

Citizen Kane (1941) - IMDb

Sırf bu gifin bu filmde olduğunu öğrenmek için bile izlenir.

slow_clap_citizen_kane.gif

------------------------------------------------------------------

17889_3.jpg

Apocalypse Now (1979) - IMDb

Brandolu sahnelerdeki mesajı pek anlayamasam da oyunculuklar çok iyiydi.

----------------------------------------------------------

large_3r93acWXFDcxOwo4XfeBi5RhuPR.jpg

Un ticket pour deux (1987) - IMDb

Su gibi akıp gitti çok beğendim.

---------------------------------------

truman-show.jpg

Hiç hoşuma gitmedi.1 hafta aralıklarla 2 parçada izlediğim için de olabilir tabii.

The Truman Show (1998) - IMDb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt