Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
517DKH4X62L.jpg

:hat:

sne2.jpg
İlk film bariz daha iyiydi fakat bunda da gerilim eksik diyemem..Klişe bir konu olsa da güzel işlemişler filmin sonuna kadar süren bir kovalamca var..Filmin en büyük eksisi berbat bir final yapmaları..

images
Sürprizli film arayanlar için güzel bir tercih..Konusunu kesinlikle okumayın heyecanı kaçmasın gerçekten sağlam film olmuş 7.5/10

montaj-1389383845.jpg
Yine sürpriz son arayanlar için iyi bir film..Başlarda kafanız karışabilir ama sonra taşlar yerine oturuyor konusunu yine okumamanızı tavsiye ederim..7/10

iLkK85BodbTGNN2Ns89RjQg7O2A.jpg
Son dönemde izlediğim en iyi 3 filmden biri(diğerleri de escape ve testere serisi ).. Yine bir sürpriz son bitmeyen sorular yine okunmaması gerek bir konu yine başlarda oluşan kafa karışıklığı. Çok çok sağlam bir film olmuş kolay kolay finallere şaşırmam ama bunda yok artık demiştim..9/10

img-testereserisigerilimmuzigi-967.jpg

Biraz fazla oldum biliyorum ama bu da son filmim..Muhtemelen çoğunuz izlemiştir..1'i izlemiştim daha önce muazzam bir filmdi daha sonra bir arkadaşın olumsuz yorumları yüzünden seriyi bıraktım sözde hep aynı şeyler oluyormuş.. Son 1ayda sırasıyla 2-3 ve 4'ü izleme imkanım oldu..O arkadaşa bir güzel küfrettim..Beni neredeyse sinema tarihinin en iyi gerilim-korku serisinden mahrum bırakacaktı..Bir seri nasıl her filmin sonunda ağzınızı açık bırakabilir işte türünün tek örneği SAW.. Vahşet ve zekanın bu kadar iyi birleştiği belki de tek seri..Benim gibi tereddütü olanlar varsa 1 dk. düşünmesin seriye başlasın 10/10

non-stop.jpg

Bill Marks, bir polis olarak uçak yolculuğuna çıkar ve uçaktakilerin güvenliği onun elindedir. Yolculuğunu sürdüren Bill Marks'a yolculuk sırasında bir mesaj gelir ve bu mesajda ona bir görev verilir. Bu görev ise kısıtlı bir zaman içindedir. Bill Marks gelen mesajdakileri talimatları yerine getirmezse, uçaktaki yolcuların hepsi ölecektir.

timthumb.php

Hala olayı anlamaya çalışıyorum.Beynim yanıyordu az kalsın :)

https://fc03.deviantart.net/fs70/i/...ne_dimensional_timeline_by_kasuko-d4ghuw1.png

Olaysal döngüyü bu şekilde açıklamışlar.All you zombies uyarlamasıymış onuda izleyip sonra yorumlamak gerek.Herhalde şöyle bir çıkarım var filmde ; Yetimhanede yetişen Jane de,aşık olduğu adam John da bu sırada başında geçenleri anlattığı barmen olan ajanda aslında aynı kişi.Özellikle finalinde söylediği seni çok özledim sözleri güzel bir ipucu olmuş.Barmen olan ajan fiyasko bombacısını buldu aslında kendisi olduğunu öğrendi bu durumda fiyasko bombacısı Jane oluyor peki bundan ne çıkarım yapmamız gerekiyor.Mesaj neydi bu soruları yanıtlamak biraz kafa karıştırıcı.Yinede güzel bir paradoks yaratışmışlar üstünde düşünelesi.

banner-birdman-birdman_film-620x349.jpg

Birdman (2014) - IMDb

Paramparca Asklar ve Kopekler, 21 Gram ve Biutiful filmlerinin yonetmeninin son filmi.

Gecmiste bir süper kahraman roluyle unlenip daha sonra popularitesini kaybeden bir aktorun yeni bir tiyatro oyununa baslarken yasadiklari anlatiliyor filmde. Kara komedi turunde sanatsal bir film. Bu tur filmlerden hoslananlarin cok begeneceklerini dusunuyorum. Michael Keaton'in oyunculugu muhtesem filmde.

Son düzenleme:
timthumb.php

Hala olayı anlamaya çalışıyorum.Beynim yanıyordu az kalsın :)

https://fc03.deviantart.net/fs70/i/...ne_dimensional_timeline_by_kasuko-d4ghuw1.png

Olaysal döngüyü bu şekilde açıklamışlar.All you zombies uyarlamasıymış onuda izleyip sonra yorumlamak gerek.Herhalde şöyle bir çıkarım var filmde ; Yetimhanede yetişen Jane de,aşık olduğu adam John da bu sırada başında geçenleri anlattığı barmen olan ajanda aslında aynı kişi.Özellikle finalinde söylediği seni çok özledim sözleri güzel bir ipucu olmuş.Barmen olan ajan fiyasko bombacısını buldu aslında kendisi olduğunu öğrendi bu durumda fiyasko bombacısı Jane oluyor peki bundan ne çıkarım yapmamız gerekiyor.Mesaj neydi bu soruları yanıtlamak biraz kafa karıştırıcı.Yinede güzel bir paradoks yaratışmışlar üstünde düşünelesi.

Muthis filmmis. Barda gecen bolumu cok begenmedim ama sonraki bolum gercekten etkileyici.

Robertson denen herif her seyin farkinda ve kendi burosuna daha cok guc kazandirmak icin bu kisiyi kullaniyor benim anladigim kadariyla. All you zombies de film degil 1958'de yayinlanmis kisa hikayeymis.

sqdf3.jpg

Insanin ön yargilari ve kendi hayati hakkindaki kararlari kendinin verebilmesi konulu guzel bir animasyon.. 7/10

John Wick

Senaryo, birkac ay once vizyona giren Equalizer filmine cok benziyor.. Normalde senin benim basima gelse adli dava olarak degerlendirilecek bir durum, suc dunyasi ile iliskili bir adamin basina gelince intikam savasina donusuyor. En dipten baslayip tepeye kadar cikan bir temizlik operasyonu basliyor.. Aksiyon ve catisma sahneleri cok basarili.. ozellikle disko sahnesindeki catismalar baya saglamdi. Keanu reis matrixten iyi ogrenmis catismayi :) Aksiyon severlere tavsiye ederim, senaryodan cok bir sey beklemeyin..

Dün Awakenings'i izledim, Robin Williams ve De Niro'nun yer aldigi film.

Uzun süredir bu kadar iyi film görmedim. Çok enteresan, heyecanli ve ilginç filmdi, sadece sonu pek begenmedim.

8/10

2014-Predestination.jpg

Predestination (2014) - IMDb

oldukca saglam filmdi. özellikle 2.yarisindan itibaren tam olarak "mindfuck" denilen seyi yasatiyor izlerken.
bilim kurgu sevenler (fazla arastirmadan) izlemeli diye düsünüyorum. filmin uyarlandigi öykü 1958 yilinda tek bir günde yazilmis bu arada.

Bu forumun en çok sevdiğim konularından biri film ve müzik konuları,

inanılmaz bir film ve müzik kültürü var bizim forumda..:hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt