Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bill Marks, bir polis olarak uçak yolculuğuna çıkar ve uçaktakilerin güvenliği onun elindedir. Yolculuğunu sürdüren Bill Marks'a yolculuk sırasında bir mesaj gelir ve bu mesajda ona bir görev verilir. Bu görev ise kısıtlı bir zaman içindedir. Bill Marks gelen mesajdakileri talimatları yerine getirmezse, uçaktaki yolcuların hepsi ölecektir.
![]()
Hala olayı anlamaya çalışıyorum.Beynim yanıyordu az kalsın
https://fc03.deviantart.net/fs70/i/...ne_dimensional_timeline_by_kasuko-d4ghuw1.png
Olaysal döngüyü bu şekilde açıklamışlar.All you zombies uyarlamasıymış onuda izleyip sonra yorumlamak gerek.Herhalde şöyle bir çıkarım var filmde ; Yetimhanede yetişen Jane de,aşık olduğu adam John da bu sırada başında geçenleri anlattığı barmen olan ajanda aslında aynı kişi.Özellikle finalinde söylediği seni çok özledim sözleri güzel bir ipucu olmuş.Barmen olan ajan fiyasko bombacısını buldu aslında kendisi olduğunu öğrendi bu durumda fiyasko bombacısı Jane oluyor peki bundan ne çıkarım yapmamız gerekiyor.Mesaj neydi bu soruları yanıtlamak biraz kafa karıştırıcı.Yinede güzel bir paradoks yaratışmışlar üstünde düşünelesi.
hadi ordan ewil dead dünyanın en iyi serilerinden
![]()
Predestination (2014) - IMDb
oldukca saglam filmdi. özellikle 2.yarisindan itibaren tam olarak "mindfuck" denilen seyi yasatiyor izlerken.
bilim kurgu sevenler (fazla arastirmadan) izlemeli diye düsünüyorum. filmin uyarlandigi öykü 1958 yilinda tek bir günde yazilmis bu arada.

![]()
Predestination (2014) - IMDb
oldukca saglam filmdi. özellikle 2.yarisindan itibaren tam olarak "mindfuck" denilen seyi yasatiyor izlerken.
bilim kurgu sevenler (fazla arastirmadan) izlemeli diye düsünüyorum. filmin uyarlandigi öykü 1958 yilinda tek bir günde yazilmis bu arada.