Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ona veda edilir mi yav daha pradetor ile vs atacak :asd: ve önümüzdeki yıla kadar da yeni filmi gelecek
bitirdin mi eski seriyi ve pradetor vs lerini

ben sadece sigourneyli olanları izlemiştim hacı. bugün de 2-3-4ü tekrar izledim 1i izlemişken :D
Predatorlu olanlar iyi mi puanları çok leş?
yeni filmin fragmanını gördüm cast fena değil bakalım :)

ben sadece sigourneyli olanları izlemiştim hacı. bugün de 2-3-4ü tekrar izledim 1i izlemişken :D
Predatorlu olanlar iyi mi puanları çok leş?
yeni filmin fragmanını gördüm cast fena değil bakalım :)
bu filmlerle kıyaslanamaz ama hani reisi tekrar izlemek istersen elinin altında bi altarnatif olsun işte. tabi önce izlemediysen birde pradetor filmlerine bak o da saracaktır baya.

Lord of the Rings....belkide 30x baktım yine bakacam....

8ba67479adeeab4e634591c4a779e1b6.jpg

Bugün satın aldım

Son düzenleme:
Mr. Wolff (2016) - IMDb

Hesaplaşma.

Ben Affleck otistik bir muhasebeciyi canlandırmış. Kadın karakteri daha iyi seçselermiş iyiymiş.

Sonu tahmin edilebilir olsa da iyi film. 7/10

Gerçek bir olaydan esinlenerek çekilen leziz bir Oliver Stone filmi. 8/10

MV5BMTg2MzYzNzgzOF5BMl5BanBnXkFtZTgwOTg4NzQ4OTE@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

Speed_movie_poster.jpg

Heyecanlı filmdi ama bazı sahneler saçma idi.

6/10

Son düzenleme:
Carrie, la vengeance (2013) - IMDb

İntikam temalı filmleri severim fakat bu filmde intikam spontane geliştiği için pek hoşuma gitmedi. Bana zekice kurgulanmış intikamlar daha hoş geliyor sanırım. 5/10 Bkz. Law Abiding Citizen

Premier contact (2016) - IMDb

Arrival alışılmış uzaylı-insan mücadelesi filmlerinin dışında bir film olmuş. 6/10

Prisoners:Sağlam bir gerilim/polisiye filmi bazı sahneleri fazla uzun olsa da Hugh Jackman döktürmüş. 7.5/10
MV5BMTg0NTIzMjQ1NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDc3MzM5OQ@@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

cube-56e81bc5e7351.jpg

Gerilim,paranoya.. özgün güzel bir filmdi.
7.5/10

Toplumdaki insan tiplerinin yansıması filmin karakterleri;
Varolan sistemin savunucusu,dogmatik tip
Eğitimli,bilinçli ve sorgulayan sistem karşıtı tip
Diğerlerini kurtarmaya çalışan duyarlı tip
Hiçbir şeyden tat almayan,yaşama hevesi olmayan tip
Art niyetsiz,arzu ve şehvani duygulardan arınmış saf,engelli tip.

İzlemediyseniz,izleyin.:ka21:

5-vantagepoint.jpg

Filmin kurgusu oldukça hoş.Aksiyon sahneleri izlenilesi.
Farklı açılardan-temel olarak 2 farklı bakış açısı,5 farklı olay örgüsü incelemesi- terör olayının yaşanılışını aktarmaya çalışılmış.
Tatmin etti teknik olarak ama tabi şunu söylemeden geçemeyecem!
Ulan sen 1 canlı bomba, 1 uzaktan kumandalı alan etkili bomba kullanıp onlarca kişinin ölümüne ve yaralanmasına kadar etkili şerefsizce bir plan hazırlıyosun.Otelde bir sürü insan öldürülüyor suikastçi tarafından -ki başkanı koruyan adamları bir döner ekmeğe tutmuşlar sanırsın- ama filmin sonunda operasyonun başı o minik kızı ezmemek için direksiyon kırıp yıllarca emeğin içine sıçıyo.Çok eğreti ve malca bir son olmuş.
Filmi izlerken sanırsın Amerikalılar tam bir melek.Afro-amerikan olsalar bile.
Bir de Amerikalı değilsen terörist olma ihtimalin var.Haa bizim içimizden de çıkarsa o haindir araya sızmıştır klişesi gene mevcut.

7/10

ten-cloverfield-lane.jpg

İlginç film. İzleyici olarak yalan, sahte dediğin şey en sonunda gerçek olduğunu görüyorsun.

Son sahnesi filmi biraz mahvetti yoksa kaliteli filmdi.

6.5/10

wild

reese hn show yapmis ama bela bir filim bu kadar depresif filim az izledim
iyi oldugunu soyleyebilirim lakinki

80/100

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt