Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boyka: Un seul deviendra invincible (2016) - IMDb

Seriyi bozmamak adına izledim. Dövüş sahneleri mükemmel olsa da film serinin 2. filmi kadar iyi değil. Bu arada bu seri tam bir Anti-Rus propogandası. Her ne kadar Boyka Rus olsa da.

Boktan kanunlar, boktan insanlar ve boktan ülke. Hukuk falan hak getire. İmaj bu.

Half_Nelson_poster.jpg

eh işte...

6/10

barry-lyndon-poster.png

Barry Lyndon (1975)

7/10

oldboy-021.jpg

Mükemmel film. İntikam filmleri sevenler için bu filmi şiddetle tavsiye ederim.

aşık olduğu kadının öz kızı olduğu filmin ortasında tahmin etmiştim, ama neden 15 sene o odada esir kalmasını bilmiyordum. manyaklık

9/10

İntikam üzerine olan başka bir güzel kore filmi de "I saw the devil'dir. (2010) 8,5/10
f2832bcf23558b92e104a2dba577774a.jpg

Split - 5/10
eh iste bence izlemeye degmez ama profesor X iyi filmde

Bende vasat buldum. Bir de o kızın hikayesi ile ruh hastası olan herifin geçmişi bir yerde kesişecek sanmıştım, tam tabiri ile mindfuck bir son beklerken küt diye öküz gibi bitti, çok daha iyi bir şey çıkabilirdi halbuki.

yenilmez-4-boyka-undisputed-4-2016-film-izle-512.webp

Senaryo rezalet olmuş mantık hataları ve absürd sahnelerle dolu serinin önceki filmleriyle karşılaştırılamaz bile..

Yine de dövüş sahneleri ve Yuri Boyka için izlenebilir dövüş sahneleri göz zevkini fazlasıyla doyuruyor..

Bugün Soysuzlar Çetesini tekrar izledim. Arada bir izlemek gerekir.

Split - 5/10
eh iste bence izlemeye degmez ama profesor X iyi filmde

Salt and Fire
cok enteresan bir deneyim. film olarak 2/10 ama filmdeki turlu manyakliklar ve 2 yuce reis icin puanim 9/10

Inland Empire - 0/10
malca
splite 3 kadını daha iyi secseler efso olurmuş

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

WWZ2'yi david fincher yönetecekmiş. hüloghhhh

Kesin izle diyeceginiz bilim kurgu ya da gerilim tavsiyesi var mı? Belli başlı ve popüler olanları izledim genelde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt