Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla hacım izlemedim ama yorumlara baktımda olumsuz yorum hiç yok. baya övmüş millet. hem bukadar övülüyor hemde kore yapımıysa düşünme derim.
valla hacim sözlük yazarlarinin yazdiklarina pek itibar etmiyorum.buradaki arkadaslar ile muhabbet etmek daha mantikli geliyor bana.
neyse bu aksam izlerim artik :)

☆$☆

zodiac'in kore versiyonu gibi o, ben begenmistim sahsen. hem hikaye de gercek olaylardan uyarlanmis ayni sekilde. film biraz agir yalniz, özellikle ilk yarisi.
yalniz böyle ciddi bir konuda araya birkac komedi unsuru yerlestirmisler daha iyi olurmus diye düsünüyorum. korelilerin öyle bir huyu var sanki. en baba gerilim filminde bile mutlaka gülünebilecek bir sahne koyuyorlar:D
sag ol taner'cim.

☆$☆

Sonu mok gibi saçma sapan film, kadını kaçarken gören onlarca kişi var özellikle de parasını çalanlar, onlar çıkıp konuşsa işi bitecek ama çıkmıyorlar..

yav nesi sacma, sen sacma film izlememissin kardes. biraz kafa patlatinca akla yatan bir aciklamasi bulunur elbet.
- kadini gören olmadi mi demissin, herseyi büyük titizlikle aylardir planlayan, 300 sayfa fake günlük bile yazan birisi o dedigine dikkat etmistir saniyorum. komsularin eve giris cikis saatine bakmistir, ne bileyim arka kapidan cikip kestirmeden gitmistir kimseye görünmeden. sirf öyle bir sahneyi görmedik diye yapilmasi imkansiz birsey degil diye düsünüyorum. kadin bide yüzünde sacinda bir takim degisikliklere gitti, o 2 kisi disinda yabancilarla yakin baglanti da kurmadi yani. öyle herkesin yüzüne asina olacagi kadar asiri ünlü bir yazar da degil tabi, onu da eklemek lazim.
- kadini soyan hirsiz ikili neden polise gitmedi? ne diyecek "biz bu kadini darp ettik, parasini caldik. ama bu kadin seytan'in tekiymis aslinda, biz sevap isledik yahu ehehhehe" mi diyecek. sonucta onlar da ceza alacak bu isten. tiplerine bakilirsa zaten daha önce sabikali bile olabilirler hatta.

Son düzenleme:
Hocam el cuerpo saçmaysa bu saçmalığın daniskası olur..
Kadın sırf kocasından intikam almak için gitti hoşnut olmadığı bir adamın altına yattı katil oldu bir ton sefillik çekti sonuçta kocasına döndü kocası hapis de yatmadı..Adam sonuç olarak hala karısından nefret ediyor ne anladım bu işten ..

kadin deli iste abicim, hatta hatirlarsan kocasi idam edildigi gün kendisi de intihar edicekti hikaye'ye "yakisan" bir son koymak icin. adamin tv'ye cikip nerdeyse yalvardigin görünce planlar degisti, sanirim o da beklemiyordu. sonlara dogru da görüyoruz ki kadin kendinden nefret edilmesini bile umursamiyor, cünkü deli:D

el cuerpo'ya su acidan sacma demistim. hani bu baba-kiz ikisi de isin icinde, ama akli basinda insanlar gibi görünüyor yine. baba buna ragmen kizindan ilk basta annesini öldüren adamin koynuna girmesini onayliyor. yani genisligin de bir siniri olmali.

Son düzenleme:
kadin deli iste abicim, hatta hatirlarsan kocasi idam edildigi gün kendisi de intihar edicekti hikaye'ye "yakisan" bir son koymak icin. adamin tv'ye cikip nerdeyse yalvardigin görünce planlar degisti, sanirim o da beklemiyordu. sonlara dogru da görüyoruz ki kadin kendinden nefret edilmesini bile umursamiyor, cünkü deli:D

N'aber Taner? :)

Gone Girl toplum, medya, aile yasantisi, hukuk sistemi elestirisi yapan bir film. Pek sasirmadim eh iste, oburu soke etti muthis filmdi diye film karsilastirmasi yapiyorsan abartildigini dusunmen normal.

Burada diğerlerinin fikrine saygısızlık amaçlı söylemedim sanırım biraz tarz meselesi... Bazıları bu tarz sosyal mesajlar veren filmleri fazlaca beğenebiliyor ama bana pek hitap etmiyor galiba.. Ha şu film leşti izlemeyin demiyorum kesinlikle şu kıt zamanlarda izlenmesi gereken bir film ama büyük beklentiye girilmemesini tavsiye ediyorum..

lucy-1407479196.jpg

mantik hatalari ile dolu olan bir film
hafiften de akira cakmasina benzemis
oyuncular listesinde choi minsik reisin ismini görmeseydim izlemeye bile tenezzül etmezdim onun hatrina izledim

lucy-1407479196.jpg

mantik hatalari ile dolu olan bir film
hafiften de akira cakmasina benzemis
oyuncular listesinde choi minsik reisin ismini görmeseydim izlemeye bile tenezzül etmezdim onun hatrina izledim

bende scarlett hatrina sinemada izlemistim.

filmin hikayesi pek iyi degildi, sonu çok saçma olmus

5/10

Ben gerilim korku müdavimiyim hemen her filmi izlemişimdir Descenti ilk 20'ye koyarım..Hatta biz 5 kişi birlikte izledik 1'İ de 2'yi de oradaki herkes de beğenmişt .. genelde bu tarz filmlerde sex teması olan kadınların vahşi yanını hayatta kalma içgüdülerini göstermiş.. Ayrıca o yaratıklar falan epey orjinal gelmişti bana..Tabi zevk meselesi saygı duyarım beğenmeyene de sadece şaşırdım

aslında renkdaş ben de korku filmlerini çok severim ama bu descent beni pek sarmadı. wrong turn'i ilk filmlerini, tepenin gözleri serisini descent'ten önce tutarım şahsen. şöyle önereceğin bu tarz yaratıklı, zombili güzel film var mı?

Lucy, bessonun tek iyi filmi. Leon hariç.

Onlar çerezlik filmler, lucy gibi derinlikleri yok.

''Film, zihinsel engelli bir adam ve dünyalar tatlısı küçük kızının başlarından geçen olayları anlatıyor... Yalan ve iftiralarla hapishaneye gönderilen zihinsel engelli adamın ve kızının yürek burkan hikayesi.'' divxplanet

[h=1]Miracle in Cell No.7[/h]
MIRACLE-IN-CELL-NO.-7-A4-Poster-20-June.jpg

güney koreliler dramla komediyi harmanlamayı iyi biliyorlar. filmin gidişatı biraz kolay tahmin edilebiliyor yine de güzel film. 10/8

yav nesi sacma, sen sacma film izlememissin kardes. biraz kafa patlatinca akla yatan bir aciklamasi bulunur elbet.
- kadini gören olmadi mi demissin, herseyi büyük titizlikle aylardir planlayan, 300 sayfa fake günlük bile yazan birisi o dedigine dikkat etmistir saniyorum. komsularin eve giris cikis saatine bakmistir, ne bileyim arka kapidan cikip kestirmeden gitmistir kimseye görünmeden. sirf öyle bir sahneyi görmedik diye yapilmasi imkansiz birsey degil diye düsünüyorum. kadin bide yüzünde sacinda bir takim degisikliklere gitti, o 2 kisi disinda yabancilarla yakin baglanti da kurmadi yani. öyle herkesin yüzüne asina olacagi kadar asiri ünlü bir yazar da degil tabi, onu da eklemek lazim.
- kadini soyan hirsiz ikili neden polise gitmedi? ne diyecek "biz bu kadini darp ettik, parasini caldik. ama bu kadin seytan'in tekiymis aslinda, biz sevap isledik yahu ehehhehe" mi diyecek. sonucta onlar da ceza alacak bu isten. tiplerine bakilirsa zaten daha önce sabikali bile olabilirler hatta.

hırsızlı bilen kimse yok, hırsızlıktan bahsetmelerine gerek yok, tv izliyorlar sonuçta beraber de izlemişlerdi, tv'de kadının ben yatakta bağlı kaldım tecavüze uğradım dediğini görecek haliyle, polisi arayıp bu kadın yalan sölüyor falanca zaman bizim otelde kaldı şu isimle diyecek, sonuçta şahitleri var her türlü ispatlar, hırsızlıktan bahsetmelerine ne gerek var her gen sen gibi akıllı değil, ayrıca ben diyorum ki bu filmin devamı çekilecek, çünkü sonu adam gibi bitmedi..

hırsızlı bilen kimse yok, hırsızlıktan bahsetmelerine gerek yok, tv izliyorlar sonuçta beraber de izlemişlerdi, tv'de kadının ben yatakta bağlı kaldım tecavüze uğradım dediğini görecek haliyle, polisi arayıp bu kadın yalan sölüyor falanca zaman bizim otelde kaldı şu isimle diyecek, sonuçta şahitleri var her türlü ispatlar, hırsızlıktan bahsetmelerine ne gerek var her gen sen gibi akıllı değil, ayrıca ben diyorum ki bu filmin devamı çekilecek, çünkü sonu adam gibi bitmedi..

Kadin otelde kalirken haberleri cikiyordu zaten. Ayni kisi oldugunu o zaman anlarlardi anlayacak olsalar. Arasalar da New York'un elit ailesinin kizi hakkinda daha fazla arastirma yapmaz polis veya Fbi oyle bir telefon geldi diye. Arastirmak isteseler zaten kanit da bulurlar, kanit da yaratirlar, birak o kadini sucsuz insana bile evet yaptim dedirtirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt