Boğaç Bozkurt
Parçalı Üye
- 19 Mayıs 2014
- 3.476
- 3
- 608
Ekip sağlam, film güzel.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Filmleri indirip izleme alışkanlığım yok genelde direk sitelerden izliyorum ama bundan sonra indirmeye karar verdim hangi indirme sitelerini tavsiye edersiniz?
Senelerce arşivcilik yapmış biri olarak hiç tavsiye etmem. Yüzünü açtığın olmuyor genelde. Aç 720pizle sitesini, keyfine bak. Cidden harcadığın emeğe, kotana filan yazık. Birçoğu kayboldu zaten..
Ya ben de öyle düşündüm hep sonra arşiv yapmak cazip geldi çok sevdiğim filmler farklı bir dosyada falan şekilli şekilli sınıflandırmalarSen yine yaz gereksiz uğraş olursa vazgeçerim zaten..
Aynen. Çok enteresan gerçekten, tam da metacritic'e bakıyordum orada da aynı durum var.
Read User Reviews and Submit your own for Mulholland Dr. - Metacritic
reis filmi izledim benim için ne destanlar yazılacak kadar güzel nede çamura batırlacak kadar kötü. film yaklaşık 2.30 saat sürüyor izledikten sonra hakkında baya şey okudum anlaşılması zor denilen kısımları dahi anladım sayılır. filmde beğendiğim tek kısım prenses naomi wattsın <3 yaşadığı dram oldu. yani bununla alakalı daha çok sey yazardım fakat kritik konu. izlemek istersen değişik bi tecrübe olur ha eğlencelik genelde benim yaptığım gibi göbeğini karnını kaşıyıp film izlemek istersen hiç bulaşma aç bi seth rogen reiz filmi izle geç. ben öyle yapıcam
afişden bile anlaşılı max 4/10