Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekip sağlam, film güzel.

228437_full.jpg

Filmleri indirip izleme alışkanlığım yok genelde direk sitelerden izliyorum ama bundan sonra indirmeye karar verdim hangi indirme sitelerini tavsiye edersiniz?

Filmleri indirip izleme alışkanlığım yok genelde direk sitelerden izliyorum ama bundan sonra indirmeye karar verdim hangi indirme sitelerini tavsiye edersiniz?

Senelerce arşivcilik yapmış biri olarak hiç tavsiye etmem. Yüzünü açtığın olmuyor genelde. Aç 720pizle sitesini, keyfine bak. Cidden harcadığın emeğe, kotana filan yazık. Birçoğu kayboldu zaten..

Gladiator_ver1.jpg

Şarap gibi film. 8.5/10

"My name is Maximus Decimus Meridius, commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next."

YouTube

:005: :005:

Senelerce arşivcilik yapmış biri olarak hiç tavsiye etmem. Yüzünü açtığın olmuyor genelde. Aç 720pizle sitesini, keyfine bak. Cidden harcadığın emeğe, kotana filan yazık. Birçoğu kayboldu zaten..

Ya ben de öyle düşündüm hep sonra arşiv yapmak cazip geldi çok sevdiğim filmler farklı bir dosyada falan şekilli şekilli sınıflandırmalar :D Sen yine yaz gereksiz uğraş olursa vazgeçerim zaten..

Logan. 6.9/10 Güzel film, Logan'ın vedasına yaraşır bir film olmuş.

Yalnız IMDB puıanı abartı... 8.3'lük film değil.

Logan'ı izledim. Bildiğin drama filmi olmuş. Gayet güzeldi. Hey gidi Wolverine ! :(

Aynen. Çok enteresan gerçekten, tam da metacritic'e bakıyordum orada da aynı durum var. :D

Read User Reviews and Submit your own for Mulholland Dr. - Metacritic

reis filmi izledim benim için ne destanlar yazılacak kadar güzel nede çamura batırlacak kadar kötü. film yaklaşık 2.30 saat sürüyor izledikten sonra hakkında baya şey okudum anlaşılması zor denilen kısımları dahi anladım sayılır. filmde beğendiğim tek kısım prenses naomi wattsın <3 yaşadığı dram oldu. yani bununla alakalı daha çok sey yazardım fakat kritik konu. izlemek istersen değişik bi tecrübe olur ha eğlencelik genelde benim yaptığım gibi göbeğini karnını kaşıyıp film izlemek istersen hiç bulaşma aç bi seth rogen reiz filmi izle geç. ben öyle yapıcam

reis filmi izledim benim için ne destanlar yazılacak kadar güzel nede çamura batırlacak kadar kötü. film yaklaşık 2.30 saat sürüyor izledikten sonra hakkında baya şey okudum anlaşılması zor denilen kısımları dahi anladım sayılır. filmde beğendiğim tek kısım prenses naomi wattsın <3 yaşadığı dram oldu. yani bununla alakalı daha çok sey yazardım fakat kritik konu. izlemek istersen değişik bi tecrübe olur ha eğlencelik genelde benim yaptığım gibi göbeğini karnını kaşıyıp film izlemek istersen hiç bulaşma aç bi seth rogen reiz filmi izle geç. ben öyle yapıcam

Zaten gözümde yeterince büyümüştü bu mesajından sonra sittin sene izlemem, eyvallah.

Film başlar başlamaz, John millete girişti, ta ki film bitene kadar... Ben 873. adamdan sonra saymayı bıraktım ölenleri.

Panzehir.tv-John-Wick-chapter-2-incelemesi-1.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt