Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DCbdxPBVYAAZtfK.jpg

The+Yellow+Sea+(2010).JPG

Aksiyon: 8/10
Hikaye 6/10 (kafa karıştırıcı)
Aktörler: 7/10

7/10

senın ızlediğin sadıstlı fılmler guzel oluyor yav. bankamatik falan vardı önerılerınde basit ucuz ama guzel fılmler oluyorlar.

ATM'yi diyorsun, evet o da düşük bütçeli ama güzeldi. Sonu biraz daha açıklayıcı olabilirdi, ikincisi çıkacak diyorlardı ama ses seda yok henüz.

Bu Don't Hang Up da kötü değildi, sonuna kadar izletiyor kendini ama tahmin edilebilir olmuş. Oyuncular da vasattı bence.

Hepsine uygun öneriler alabiliriz belki gözümüzden kaçanlar vardır.

Öncelikle size Fransız sinemasından çok kaliteli iki komedi önereyim. 1.si neredeyse tüm film tek mekânda geçmesine rağmen sıcak ve komik diyaloglarla izleyenleri hiç sıkmayan son derece samimi bir film. Biraz da bizim Arzu Film yapımlarına benzediği için bu kadar sevmiş olabilirim.

37231022bdaca22ae9bbc8108cf34315-1397747971.jpg

2.si iki zıt karakterin bir araya gelmesi ile başlarından geçen komik olaylar silsilesi. Oyuncular ise tam anlamıyla Fransız devleri. Gerard Depardieu ve Jean Reno. Gerçi Depardieu sonradan Rus vatandaşı oldu ama. Bu adamlar Fransız sinemasının Şener Şen'leri deyim yerindeyse. Özellikle Jean Reno'nun büyük hayranıyım. Bu arada ufak bir not; bu filmi orijinal altyazılı değil, Türkçe dublaj izleyebilirsiniz. Çünkü şaşırtıcı şekilde çok başarılı dublaj yapmışlar. Sesler karakterlere tam oturmuş. Normalde altyazılı izlerim ama bu film istisna.

tais-toi-4.jpg

Hollywood'un en güzel aktrislerinden biri. Sıkılmadan defalarca izlenir.

5835bab4056e1b73593390399e87d53f.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elser (13 Minutes) ve Anthropoid'i izledim dün arka arkaya. İkisini de oldukça beğendim.

Başta 1. ve 2. Dünya Savaşı olmak üzere her türlü tarihi film önerisine açığım. 2-5 gün yalnız geçireceğim ve bu arada forumdan arada çıkıp film izlemek istiyorum. Kaliteli, çok eski olmayan tarihi filmler please.

Dün gece tvde denk geldim turkish John Wick diyebiliriz beklediğimden iyi çıktı
MV5BODE4MzkzNTY1OV5BMl5BanBnXkFtZTgwMTQxMTkyMTE@._V1_SY1000_SX675_AL_.jpg

Elser (13 Minutes) ve Anthropoid'i izledim dün arka arkaya. İkisini de oldukça beğendim.

Başta 1. ve 2. Dünya Savaşı olmak üzere her türlü tarihi film önerisine açığım. 2-5 gün yalnız geçireceğim ve bu arada forumdan arada çıkıp film izlemek istiyorum. Kaliteli, çok eski olmayan tarihi filmler please.

Operatian Valkyrie
u 571
days of glory
defiance
der untergang/downfall

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt