- 9 Temmuz 2011
- 34.655
- 30.879
- 2.533
8/10
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cuma dan itibaren 1 haftalık bekar hayatım başlıyor,her türlü film önerisine açığım
Beyler, gizemli ve sağlam finali olan film önerilerine açığım.
![]()
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
1980 yapımı baş rolünde Kirk Douglas'ın oynadığı Final Countdown'u izlemeni tavsiye edebilirim.
Aldım listeye. Ama patates bir film gibi gözüküyor açıkcası ������
Önerilerinizi bekliyorum beyler... (Gizemli, sağlam finali olan film/filmler) @Osman SEDEN @Taner Çevik
Önerilerinizi bekliyorum beyler... (Gizemli, sağlam finali olan film/filmler) @Osman SEDEN @Taner Çevik
Çokta patates değil emin ol, gizemli bir film merak edip izlemiştim beğenmiştim. O zaman sana El Tunel de Final Arjantin yapımı bir film öneriyorum.
1980 yapımı baş rolünde Kirk Douglas'ın oynadığı Final Countdown'u izlemeni tavsiye edebilirim.
anestezi
stay
13. kat ***
the life of david gale :005:
primal fear
the grey

13.kat cidden iyianestezi
stay
13. kat ***
the life of david gale :005:
primal fear
the grey
Bazılarını izlemiş olabilirsin ama yine de yazayım dedim.İlk film tam yaptığın tanıma uyuyor.Fransız yapımı.
Diğerleri o kadar germese onların da sürpriz finali var.
![]()
Les diaboliques (1955) - IMDb
![]()
Le limier (1972) - IMDb
![]()
Charade (1963) - IMDb
![]()
La maison du docteur Edwardes (1945) - IMDb
Ama gözatayım yine de. Eyvallah bro 
cuma dan itibaren 1 haftalık bekar hayatım başlıyor,her türlü film önerisine açığım
prestij, requiem for a dreamBeyler, gizemli ve sağlam finali olan film önerilerine açığım.
![]()
malum deneyden esinlenme varmış. walking deadin yan sanaiisi sarmazsa mutlaka bende bakarım buna hafta sonu.