Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MV5BMTUyMjQ1MTY5OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzY5NjExMw@@._V1_UY1200_CR112,0,630,1200_AL_.jpg

Güzel film

Hatta 2 Mesrine filmlerden sonra izlediğim en iyi Fransız filmi diyebilirim

7.5/10

It'i izledim. Giriş sahnesini çok beğendim filmde genel olarak iyiydi. İkincisi ne zaman çıkacak acaba?

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

recep ivedik 5'i netten indirip izledim .inanın zor bitirdim. bu kadar iğrenç rezalet olduğunu düşünmüyordum . bir de bu leş filme para verip gidenler vardı . Allah akıl fikir versin . ilk serisinden sonra tekrar etmemeliydi ama Şahan Gökbakar madeni bulmuş bir kere. kusura bakmasınlar da herif kaz gibi yoldu halkı.

şu yeni transformer filmi izlemeye çaliştim

10 dakika zor dayandim

Açılın ben komedi ve tutkunun buluştuğu noktadayım..

Bir tarafta güzeller güzeli : Jennifer Aniston diğer tarafta kuru popolu Patrick Wilsonu buluşturan film;

Sürpriz BabaThe Switch

Filmin konusu: jennifer ablamız koca bulamadığı için bir donörden sperm alacak.. Tabi bunu kuru kuru yapmıyor evinde parti veriyor.. Şırıgayla pompa partiysi.

Kuru popolu patrick bir aptallık ederek, spermleri karıştırıyor sonrasında ise olanlar oluyorr...

Ben izlerken aayyy çok şekerler deyip duygulu gözlerle seyretmiştim.. 10/8 veriyorum..

Birde afiş yapıştıralım da izlemedik sanmasınlar..

images

It (2017) - IMDb

Itoğluit diyelim. Kitabı ikiye bölmüşler, bu da ilk filmi olmuş. Bazı yerlerde kitaba yaklaştırmışlar bazı yerlerde iyice gerilimi artırmak için acayip sahneler çekmişler. Sadece palyaço üzerinden gitseler bu kadar gerilim olmazdı zaten, kılıktan kılığa giriyor namussuz. Sonuç olarak güzel bir film olmuş. Sinemada izlediğime değdi.

The Mist 8/10
Markette yaşananlar çok iyi,sonu müthiş
The_Mist_poster.jpg

Law Abiding Citizen 7/10
Giriş,gelişme müthiş ama sonunda öyle böyle batırmamış
91wcVgk8n-L._SY445_.jpg

Buried 7.5/10
Tek bir mekanda geçiyor gözünüzü kırpmadan izliyorsunuz

Buried_Poster.jpg

Aslan şu Buried'ı çok övüyorlar. İzlesem mi ? Pişman olmam değil mi ?

e244181056c80300c43231d4144f607b.jpg

Baya iyi film.Sağlam oyuncular ve sağlam kurgu var.

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

Cingoz recaiyi izleyen oldu mu bilmiyorum ama beğenen 1 kişi görmedim

8d66c3b800ef64bc93035d5612f90751.jpg

Ben daha önceki serilerini izlemedim, sadece dün gece filme gidesim geldi ve bunu gözüme kestirip gittim. Bence konu güzeldi ama çok fazla uzatmışlar. 2 saat 43 dakika sürdü film ama konu rahat 1 saat 50 dakikaya sığardı bence, fazla uzatınca biraz sıktı beni. Konusu güzel ama süreden dolayı işleniş kötü diyeceğim. 6/10

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben daha önceki serilerini izlemedim, sadece dün gece filme gidesim geldi ve bunu gözüme kestirip gittim. Bence konu güzeldi ama çok fazla uzatmışlar. 2 saat 43 dakika sürdü film ama konu rahat 1 saat 50 dakikaya sığardı bence, fazla uzatınca biraz sıktı beni. Konusu güzel ama süreden dolayı işleniş kötü diyeceğim. 6/10

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hocam seri değil zaten çok büyük bir bütçe ve gerçekten enteresan bir konuya sahip bir filmdi blade runner. ama bir star wars vari kitlelerde etki bırakmadı seriye dönmedi. şimdi yıllar sonra hollywood konu sıkıntısı çektiği için şunu seri yapalım demişler.

Blade Runner 2049 (2017) - IMDb

sinematografik acidan harika bir film olmus. her sahnesi tablo güzelliginde desem abartmis olmam. tarz olarak herkese hitap etmeyebilir belki, süresi de gayet uzun (2:30). yüksek tempolu, sürükleyici bir film bekliyorsaniz gitmeyin. sanatsal sci-fi yapmis adamlar:)
kisacasi orjinaline yakisan bir devam filmi olmus kesinlikle. split, arrival ve logan ile birlikte bu yil izledigim en iyi filmdi.

8.5/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt