Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geostorm_lead.jpg

eglenceli ve manyakca bir film 7/10 [cinema only]

Salak salak esprilerin olduğu, apokaliptik ortamda gereksiz espri kasıldığına dair eleştirilere ne dersin ? Sırf o yorumlar sebebiyle gitmedim, bu gece gidecektim halbuki.

reis, aleti icad eden adamin gerard butler oldugu filmden beklenecek turde dialoglar oldugunu not duseyim
az da olsa cilgin hava olaylari ile ortaligin dagildigi, kah gravity konseptindeki uzay sahneleri, kah 24 ayarindaki kovalamac sahneleri ve kah espiyonaj sahneleriyle insani eglendiren bir film olarak goze carpmaktadir. komedi olarak da esprilere degil bazi dialoglarin ve enstantanelerin sacmaligina hayvan gibi guldum acikcasi
mad max falan gibi dunya capinda begenilen bir filme oranla bana gore 10 kat daha eglendigim bir film olmustur. ama gidip sevmezsen de bana kufur etme :asd22:

reis, aleti icad eden adamin gerard butler oldugu filmden beklenecek turde dialoglar oldugunu not duseyim
az da olsa cilgin hava olaylari ile ortaligin dagildigi, kah gravity konseptindeki uzay sahneleri, kah 24 ayarindaki kovalamac sahneleri ve kah espiyonaj sahneleriyle insani eglendiren bir film olarak goze carpmaktadir. komedi olarak da esprilere degil bazi dialoglarin ve enstantanelerin sacmaligina hayvan gibi guldum acikcasi
mad max falan gibi dunya capinda begenilen bir filme oranla bana gore 10 kat daha eglendigim bir film olmustur. ama gidip sevmezsen de bana kufur etme :asd22:
Adama bayağa bir git izle dedin aslında, beğenmez ise neden küfür etmesin? Bende gideceğim bu okuduklarımdan sonra.

Son düzenleme:

Sinemada izleneceği için görsel efekt falan bir şekilde izlenir yav sen eğlenceli diyorsan. :D Teşekkürler.

Adama bayağa bir git izle dedin aslında, beğenmez ise neden küfür etmesin? Bende gideceğim bu okuduklarım'dan sonra.

iyi yapilmis bir film degil ama eglenceli
bazi insanlar icin iyi yapilmamis olmasi fazla rahatsiz edici olabiliyor ben ona bu filmde fazla takilmadim
az mantik hatasi ve kalite arayanlar filmden hazzetmeyebilir. ama sacmalik ve aksiyon seven biri dusuk beklentiyle gittigi taktirde hayli eglenir diye dusunuyorum

Dışarıdan okuyan birisi büyük sinema eleştirmeni falan zannedecek; beyaz futbol ekibinin çektiği adam mısın isimli filmi sinemada izlemiş 85 bin insandan biriyim. :D Kaybettiğim bir iddia sebebiyle gittim ama olsun yani rezillik, rezilliktir.

Filmi az insan izlediği için, dvd-bluray olarak piyasaya çıkmamış. Şuna bir kaç dakika göz atarsanız yaşadığım rezilliğin boyutunu az biraz kestirebilirsiniz.

YouTube

Dışarıdan okuyan birisi büyük sinema eleştirmeni falan zannedecek; beyaz futbol ekibinin çektiği adam mısın isimli filmi sinemada izlemiş 85 bin insandan biriyim. :D Kaybettiğim bir iddia sebebiyle gittim ama olsun yani rezillik, rezilliktir.

Filmi az insan izlediği için, dvd-bluray olarak piyasaya çıkmamış. Şuna bir kaç dakika göz atarsanız yaşadığım rezilliğin boyutunu az biraz kestirebilirsiniz.

YouTube

biraz ileri aldim ve kadir copdemir karsima cikti
gercekten felaket birseye benziyor

YouTube
Nasil bir iddia kaybettin renktasim, bu nasil bir ceza?

Nasil bir iddia kaybettin renktasim, bu nasil bir ceza?

Ayaz vardı, bilirsin muhtemelen Ankara'nın ayazı baya pistir. Neyse işte sarhoşluğun etkisiyle sadece boxer ile balkonda en fazla kim duracak diye iddiaya girdik, benim gruptaki bir bağğğyan arkadaş sebebiyle kaybettik. Bağğğğğyanlar boxerla durmadı tabi, onlar da mont yoktu sadece.

Salonda toplam biz hariç 5 kişi vardı, 20 dakika sonra falan çıkmışlardı :)

Son düzenleme:
Ayaz vardı, bilirsin muhtemelen Ankara'nın ayazı baya pistir. Neyse işte sarhoşluğun etkisiyle sadece boxer ile balkonda en fazla kim duracak diye iddiaya girdik, benim gruptaki bir bağğğyan arkadaş sebebiyle kaybettik. Bağğğğğyanlar boxerla durmadı tabi, onlar da mont yoktu sadece.

Salonda toplam biz hariç 5 kişi vardı, 20 dakika sonra falan çıkmışlardı :)
Iyi Forumlar
Bu arada, Mention atmiyorum, o bu mesaji okuyacaktir.

Son düzenleme:
burdan film önerisi alıp bluray indirdim . yüksek çözünürlük olmasa izlemem. resmen iğrençti . sinemalar.com'dan yorumların geneline bakar öyle izlerdim . nasıl böyle bir hata yaptım inanamıyorum .size tavsiyem şu : film önerisi aldıktan sonra yapılan yorumları okuyun öyle karar verin.

burdan film önerisi alıp bluray indirdim . yüksek çözünürlük olmasa izlemem. resmen iğrençti . sinemalar.com'dan yorumların geneline bakar öyle izlerdim . nasıl böyle bir hata yaptım inanamıyorum .size tavsiyem şu : film önerisi aldıktan sonra yapılan yorumları okuyun öyle karar verin.

hangi film, ahbab?

İmdb 7.1 sinemalar.com 8.3 puanı baya yüksekmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt