Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.794
- 43.745
- 3.888
9 abartı olabilir ama çok sağlam bir filmdi.. Son dönemlerde aile içi ilişkilerle ilgili sağlam yapımlar geliyor..Gift - Nocturnal Animalsı da tavsiye ederim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen rüyamda Bill Clinton ile söyleşi yapıp Leonardo Di Caprio ile film çekmiştim.Bugün de Obama ile söyleşi yapıp Tom Hanks ile film çektik.Sonra Tom ile top oynamaya gittik.Devre arasında Tarkan geldi,Halil hadi gel seni Belen tava yemeye götüreyim dedi ve Renault 9 ile lokontaya gittik.Yemekler gelmeden daha önceki rüyamda Leonardo ile film çektiğim aklıma geldi ve masayı terk edip filmin vizyon tarihini öğrenmek için yola çıktım da bir türlü varamadım.Neyse Leonardo ile çektiğim filmin adı Jupiter.Vizyona girerse izleyin![]()
Rosemary's Baby'i pek begenmedim dogrusu.
Fazla mi psikolojik
![]()
cok dolu dolu bir film olmus
tempo hic düsmüyor
serinin en doyurucu filmi olabilir
2 bucuk saatin nasil gectigini anlayamadim bile
ne yapip edip gidin sinemada izleyin bunu sonra pisman olursunuz

Çok mantık hatası var diye eleştiriler gördüm valla baya olumsuz bir önyargı oluşmuştu bende ama sen beğendiysen gidilir![]()
evet ufak tefek mantik hatalari var ama pek göze batmiyor
beni tek rahatsiz eden sey reyin dogru düzgün egitim almadan bu kadar iyi dövüsüyor olabilmesi
ücüncü filmde umarim buna dair güzel bir aciklama getirirler
onun disinda filmi begendim ben
özellikle son 1 saat bal kaymak gibi
filme direkt cocuklugunda almis oldugu egitimden baslayabilirler meselaForce Awakens'ta da beni en çok rahatsız eden şey buydu zaten. Nasıl bir açıklama getirebilirler ki?
Peki polanskinin karısının başına gelenleri biliyor musun? O gözle bir daha izlemek lazımAynen baydi biraz beni.