Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
john_wick.jpg

John Wick (2014) - IMDb

kendi dalinda degerlendirirsek fena degildi sanirim. cok fazla ciddiye almadan izleyince gayet de keyifli olabilir (en azindan kendi adima öyleydi). klasik zaman gecirmelik film kisaca. tabi bu tarz cool tetikci filmleri bana pek hitap etmedigi icin puanini kirmak zorundayim.
6/10

392119.jpg-r_640_600-b_1_D6D6D6-f_jpg-q_x-xxyxx-300x320.jpg

Jessica Chastain'in oyunculugu disinda konusulacak bir yonu olmayan bir film. Tempo bayik, senaryo klasik. New York'ta suc oraninin cok yuksek oldugu bir senede geciyor ama oyle bir atmosfer de yok filmde. Bu yil merakla bekledigim filmlerdendi, hayal kirikligi oldu acikcasi.

84.jpg

Güzel filmdi fakat unutmaya çalıştığım bazı şeyleri hatırlatması bakımından kendimi berbat hissetmeme sebep oldu. :(

FURY
gerçekten güzel film...
savaş filmlerini zaten hep sevmişimdir
hele bir uçak sahnesi var ki çok beğendim

bana masal anlatma yi dun izledim.

leyla ile mecnun kivaminda ozellikle dovus sahneleri cok komikti

8UR6Fpn.jpg
leyla mecnunu izlemediğimden midir nedir ben beğenemedim filmi.. Sinemalar comda öyle yorumlar var ki büyük beklentiyle girdim ama hüsran oldu açıkçası.. Hele ilk yarı işkence gibiydi çıksam mı diye karasız kaldım 2.yarı biraz daha iyi diyeblirim...Leyla ile Mecnun izlemiyorsanız beklentiye girmeyin derim puanım 4.5/10.

Leyla ile Mecnun sevmeye gerek yok da film genel anlamda güzel.

Ha şaheser değil tabiiki ama gayet sıcak, hayatın içinden bir film. Küfürsüz güldürebiliyor keza.

john_wick.jpg

John Wick (2014) - IMDb

kendi dalinda degerlendirirsek fena degildi sanirim. cok fazla ciddiye almadan izleyince gayet de keyifli olabilir (en azindan kendi adima öyleydi). klasik zaman gecirmelik film kisaca. tabi bu tarz cool tetikci filmleri bana pek hitap etmedigi icin puanini kirmak zorundayim.
6/10

Bir ara ekrandan çıkıp beni de vuracak diye korktum :)

MV5BMTQ1NDk3NTk0MV5BMl5BanBnXkFtZTgwMTk3MDcxMzE@._V1_SY317_CR5,0,214,317_AL_.jpg

Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz gayet sürükleyiciydi. Fantastik film sevenler beğenecektir. 8/10

Stonehearst Asylum:

Edgar Allan Poe'nun kısa hikayesinden sinemaya uyarlanan film, yazarın diğer eserlerinde olduğu gibi karanlık bir tona sahip. Tıp fakültesinden mezun olan bir öğrenci ilk görevi için bir akıl hastanesine atanır. Hastaların hareket ve gündeliklerine zamanla alışan genç adam zamanla buraya alışır. Fakat bir süre sonra hiçbir şeyin göründüğü gibi basit ve sıradan olmadığını fark eder...
Joe Gangemi'nin senaryosunu yazıp Brad Anderson'ın yönetmenliğini yaptığı filmin önemli rollerinde Kate Beckinsale, Jim Sturgess, Ben Kingsley ve Michael Caine alıyor.

10/8

Kate Beckinsale
:happynew: Filmin atmosferi müthişti. Zindan adası gibi bi tarzda tabi ki arada kalite farkı vardı biraz kaçınılmaz olarak. Brad Anderson'ın Makinist'ten sonraki filmografisine bakmıştım Sibirya ekspresi de atmosfer olarak çok güzeldi. Atmosferi kasvetli olan filmler çekiyor beni:ka21: Bunda da iyi iş çıkmış konu bütünlüğü tam sağlanmamış gerçi ama güzeldi yine de. Senaryosu da çok zekice tabi.

Ekli dosyalar

• indir.webp
    indir.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 137

Monsieur Lazhar (2011) - IMDb

Konusu dahil pek çok yönüyle 2004 yılında Fransa’nın Oscar adayı olan film Les Choristes’i andıran Monsieur Lazhar’ı o filmden ayıran yanı politik noktaları görmezden gelmemesi, modern insana karşı bir bakışının olması ve genelinde kısmen daha iyimser bir film olmasıdır. Cezayir’de restoran işleten fakat bir takım olaylar sonucunda karısını ve çocuklarını bir saldırıda kaybedip Kanada’ya sığınan Bachir Lazhar, bir ilkokulda öğrenmen olarak göreve başlar. Fakat bir sorun vardır; öğretmen olarak atandığı sınıfın önceki öğretmeni, o sınıfta kendini asarak intihar etmiştir. İki öğrencinin bizzat gördüğü bu trajediden oldukça etkilenen öğrenciler bir yandan profesyonel destek alırken diğer yandan yeni öğretmenlerine alışmaya çalışmaktadır.
Monsieur Lazhar (2011) Canım Öğretmenim - Sinematopya - Sinematopya

Hayatımda seyrettiğim en saçma aşk filmi...

Paranıza yazık.

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 51
Tv2 de dunyayi kurtaran adam var ilk defa izliyorum.. ilk sahneler star warstan direk arak :D

edit: izledim.. evet kötü bir film ama o kadar yerden yere vurulması gerekmez bence.. sonuçta o dönemde birçok taklit ucuz film çekildi yeşilçamda. bu da o tarz bir film olmuş.. battal gaziden bi farkı yok basitlik yönüyle ama dünyanın en kötü filmi seçilmişti bi ara sanırım ondan bu kadar gündeme geldi..

Son düzenleme:
Whiplash
Muzik temali filmler ilgimi cekmez ama bu film oldukca ilgi cekiciydi.. dram, muzik ve gerilim dolu gayet basarili bir film cikmis ortaya.. Tavsiye ederim

393501.jpg

müzik temalı başka bir film.. whiplash'den sonra sevebilirim belki diye izledim ama yok.. senaryosu farklı olsa da sarmadı beni.. özellikle metal müziğe ilgisi olanlar izleyebilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt