Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkincisi çıkmış he haberim yoktu, kadro da aynı. Süper.Zombieland 2 = 8/10
Baya keyifli bi filmdi. Birincisini seyretmemiş olmak benim ayıbım.
Türkiye'de gösterime girmeyecekmiş:Zombieland 2 = 8/10
Baya keyifli bi filmdi. Birincisini seyretmemiş olmak benim ayıbım.
www.log.com.tr

Yok be üstat Ari Aster tekrara düşmüş fragmandan her şey belliydi.
Dün ne izledin üstatThe room (2019) 5/10. Sonuna kadar izlettiriyor ve merak uyandırıyor ama vasat bir film olmaktan öteye geçemiyor, yapacak bir şey bulamadığınız anda izlenebilir mi ? Evet.
Sinematografisi de iyi değil![]()
Fractured'a başladım ama bitiremedim, daha doğrusu 10-15 dakika izleyip sızdım. Senin önerdiğin 3 filmden ikisi dikkatimi çekti onları hafta sonu gömecem, biri romanın kuruluşu ile ilgiliydi diğerini hatırlamıyorum telefondan ss aldım.Dün ne izledin üstat
Black 47 diğeri de zaten oscarlı the favourite idi...Fractured'a başladım ama bitiremedim, daha doğrusu 10-15 dakika izleyip sızdım. Senin önerdiğin 3 filmden ikisi dikkatimi çekti onları hafta sonu gömecem, biri romanın kuruluşu ile ilgiliydi diğerini hatırlamıyorum telefondan ss aldım.
Yok be üstat Ari Aster tekrara düşmüş fragmandan her şey belliydi.
Ben hiç böyle bir şey izlememiştim o kadar kısa sürede o kadar politika ve aksiyon bir de kovboyculuk tadında...Black 47 imiş.
Favourite farklı idi ama Churchill'in ninesinin biseksüel olması bile yeterhereditary kadar etkileyici olmasa bile bence baya iyiydi bi kere 2.5 saat olmasina ragmen farkettirmiyor, surekli manyakca seyler oluyor ve herif de bariz muthis bir filim maker bilhassa iyi filim diye onumuze konan filmleri yapan vatandaslar gibi bkz FAVORITE