Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Aşk dağları yerinden oynatabilir ama sevdiğin kişiyi kurtarmaya yetmez.''
Bir tarafını samimi, diğer tarafınıysa depresif bulduğum oldukça güzel, hoş bir film. Film sizi illaki bir noktada yakalıyor. Öneri için @Hayri Cund'a teşekkürler. 7.5/10

19869534.png

Karmaşık. Ama kendini izleten bir filmdi.

7.5/10

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koruyucu filmi sardı.JCVD'nin filmleri efsane..

Son düzenleme:
dün paraziti izledim beğendim mi beğenmedim mi ben de anlayamadım. senaryo çok iyi aslında ama pek işlenememiş gibi

Her ne kadar Beatles'i tam olarak ozel yapan noktalari kacirsa da hoş bir yapim be cabuk gecen bir film.

Nefret ettiğim bi sey olan 'uzay yapimlari'ndan birine, belki de en efsanesine bi anda dalis yapacagim. Star Wars serisine basliyorum. Youtube'da sarp kurkcu diye birinin videolarini izlemeye basladim kronolojik degil ama bilinmesi gerekenleri anlatiyor epey video var kanalinda. Kötüleri her zaman severim Sith ırkı ilgimi cekti yoksa baslamazdim, bakalim nasılmış star wars...

Nefret ettiğim bi sey olan 'uzay yapimlari'ndan birine, belki de en efsanesine bi anda dalis yapacagim. Star Wars serisine basliyorum. Youtube'da sarp kurkcu diye birinin videolarini izlemeye basladim kronolojik degil ama bilinmesi gerekenleri anlatiyor epey video var kanalinda. Kötüleri her zaman severim Sith ırkı ilgimi cekti yoksa baslamazdim, bakalim nasılmış star wars...
Star Trek'i dene once

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt