Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demin bir film izledim, muthis kufurluydu. Cevirmen de hic sakinmamis, ne var ne yok cevirmis :)
Filmde cocuk oynuyor ama cocuk filmi degil.
Coffee ve Kareem
Baslayinca bitirmek istedim.

Uykusu olmayanlar the platformu izlesin hemen yatar

Arctic izleyenler olursa sonundan hiç bahsetmeyeyim

Parasite de güzel film ama bu 3'ünden sonuncu sırada olur

Forumun tavsiyesine uyup mulhond drive izleyesim var diğer taraftan yatmak için cebellesiyorum

anlat baba, ben hala cozemedimm

Filmde bir adam var, iktidarsız. Kadınlarla daha doğrusu karısıyla ilişki kuramadığı için beyni ikinci bir benlik yaratıyor ve yarattığı bu benlikte kadınlarla cinsel ilişki kurabiliyor ama sonunda kendi birinci benliğiyle, yani kendi gerçeklikliğiyle yüzleştiğinde bu gerçekle daha fazla yaşayamıyor ve bunun sonucunda karısını öldürüyor.

Mulholland drive ne mindfuck bir film resmen beynim yandı ama sarı hatunun mastürbasyon sahnesi gerçekten tahrik edici

Lynchin en iyi filmleri genelde öyle

Lost Highwayı tavsiye ederim. Benzer mindfuck ve benzer tahrik edici sahneler var. Gerçek hayatla ilgili enteresan detay var söylersem spoiler vermiş olurum

Lynchin en iyi filmleri genelde öyle

Lost Highwayı tavsiye ederim. Benzer mindfuck ve benzer tahrik edici sahneler var. Gerçek hayatla ilgili enteresan detay var söylersem spoiler vermiş olurum
twin peaks de öyleydi lost highwayi de izleyelim o zaman zaten son 1 yılda izlemediğim kadar film ve diziyi son 1 haftada izledim. bu eve kapanma olayı devam ederse daha cok izlerim gibi. zaman geçirmenin en iyi yolu. bir de forumda takılmak baska yaptıgımız bir sey yok

images

Gerçekten derin bir film ama Mulholland Drive kadar şaheser kıvamında da değil.

7.5/10

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kubrick'in son filmi olan Eyes Wide Shut'u izledim. Güzeldi ama abartılacak kadar değil. Christopher Nolan da gençken beni sarmadı, yıllar sonra tekrar izlediğimde bende farklı bir etki bıraktı demiş. Yıllar sonra izleyeceğim bir daha bakalım bendeki etki değişecek mi?

Kubrick'in son filmi olan Eyes Wide Shut'u izledim. Güzeldi ama abartılacak kadar değil. Christopher Nolan da gençken beni sarmadı, yıllar sonra tekrar izlediğimde bende farklı bir etki bıraktı demiş. Yıllar sonra izleyeceğim bir daha bakalım bendeki etki değişecek mi?
bu tip düzenler/örgütler hakkında bazı şeyleri apaçık önümüze sermiyor mu reis. bunların hepsi halen olan şeyler. kubrick bu yüzden ÖLDÜRÜLDÜ

Bunu izledikten sonra şu yazıyı okumuştum, keyifli ve etkileyiciydi diye hatırlıyorum.

bu tip düzenler/örgütler hakkında bazı şeyleri apaçık önümüze sermiyor mu reis. bunların hepsi halen olan şeyler. kubrick bu yüzden ÖLDÜRÜLDÜ
Knk zaten Kubrick bu filmi çektiği için öldürüldü videosundan sonra izledim. Film Illüminati'yi mi işliyor çözemedim gizli toplantılar, çıkamamak falan ama bence alakası yok bu filmle. Eğer Illuminati öldürseydi film yayınlanmadan önce öldürürdü herhalde diye düşünmekteyim.

Kızını 2 asyalıya satan herifi tecavüz etseydiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt