Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Er ryan
Fury
Valkyrie

Bu filmlerle aynı tadı verecek, vermese de yaklaşabilecek, 2 dünya war film önerisi var mı degerli dostlar

anti kuş

20201120_134913.webp

Akici güzel bir film.
Baya akiyor, cabucak bitti.
Imdb puani cok yüksek ama, kesinlikle hak etmiyor. Cok fazla klise ve tahmin edilebilir sahne var.
Cerezlik bir film olmus diyebilirim. Daha fazla beklentiye girmemek gerekir.

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Er ryan
Fury
Valkyrie

Bu filmlerle aynı tadı verecek, vermese de yaklaşabilecek, 2 dünya war film önerisi var mı degerli dostlar

anti kuş

Bir de Billy Wilder ustanın Stalag 17'si var hocam. Bu tarz değil daha komedi ağırlıklı ama hikayesi, senaryosu ve oyunculukları çok çok başarılı ve eğlenceli.

Olmamış. İlk film daha iyiydi ama bu film fazla yapay, karakterler tek boyutlu, gerçekçilik diye bir şey yok filmde. Sinematografisi iyiydi yalnız. Mahsun'un kaliteli bir görüntü yönetmeniyle çalışmasının etkisi. 6/10

İlk film harika olduğu için beklenti yükseliyor ister istemez . ilk filmin çekildiği mekan çok iyiydi kendi kendine izletiyor zaten.. bir de Fikret Kuskan büyük oyuncu olsa da gözüm Talat Bulut'u aramıştı ..

İlk film harika olduğu için beklenti yükseliyor ister istemez . ilk filmin çekildiği mekan çok iyiydi kendi kendine izletiyor zaten.. bir de Fikret Kuskan büyük oyuncu olsa da gözüm Talat Bulut'u aramıştı ..

Vallaha Mahsun Kırmızıgül'ü severim, filmleri de fena değildir. Güneşi Gördüm ve Mucize filmleri bayağı iyiydi. Diğerleri de fena sayılmazdı. İyiden kötüye doğru sıralamam gerekirse; Güneşi Gördüm, Mucize, Mucize 2, Beyaz Melek, Vezir Parmağı, New York'ta Beş Minare.

Vallaha Mahsun Kırmızıgül'ü severim, filmleri de fena değildir. Güneşi Gördüm ve Mucize filmleri bayağı iyiydi. Diğerleri de fena sayılmazdı. İyiden kötüye doğru sıralamam gerekirse; Güneşi Gördüm, Mucize, Mucize 2, Beyaz Melek, Vezir Parmağı, New York'ta Beş Minare.

New York'ta 5 minare klas bir filmdi .. içeriğinden verdiği mesajlardan bağımsız konuşuyorum cekimleri o dönemin epey üstündeydi.. Bilhassa oyuncu tercihleri basariliydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt