Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk 2'sini sıkıla sıkıla izledim 3.sünü izleyemedim bile. Imdb'de top 250'de olmasa hiç izlemezdim herholf
Fantastik-fantezi sevdiğin bir yapım oldu mu? Lotr bunların babasıdır, lore olarak en doyurucu olandır. First of its kind diyebiliriz. Onda böyle sıkıldıysan türde beğendiğin yoktur diye tahmin ediyorum.

Hobbit trilojisini nasil buldun renktas
İlk izlediğimde baya sallamıştım kitapta şöyle böyle diye ama geçen gün arkadaşla izledik hoşuma gitti akıyor gayet. Elf-cüce aşkını falan saymıyorum tabii ama cücelerin hikayesi güzeldi genel olarak. Müzikler çok iyi bir de.

Önerdiğin filmlerden çok belli oluyordu zaten bu durum. Godfather 3 --> Yüzüklerin efendisi 3 pek katılabileceğim bir önerme değil idi. Tercih meselesi.

---

LOTR evrenine takık derecede ilgiliyimdir, oğlunun vs röportajları dahil okumadığım metin yoktur LOTR ile ilgili, filmleri bende kitaplar kadar etki bırakmadı, özellikle üçüncü filmdeki bir kaç epik sahnenin yeri ayrı tabi ama bir bütün olarak değil. Yüzüklerin efendisi neysede Hobbit'i zaten katmıyorum saçma sapan bir üçlemeydi, tolkien izlese beni geri yatırın derdi muhtemleen.

Önerdiğin filmlerden çok belli oluyordu zaten bu durum. Godfather 3 --> Yüzüklerin efendisi 3 pek katılabileceğim bir önerme değil idi. Tercih meselesi.

---

LOTR evrenine takık derecede ilgiliyimdir, oğlunun vs röportajları dahil okumadığım metin yoktur LOTR ile ilgili, filmleri bende kitaplar kadar etki bırakmadı, özellikle üçüncü filmdeki bir kaç epik sahnenin yeri ayrı tabi ama bir bütün olarak değil. Yüzüklerin efendisi neysede Hobbit'i zaten katmıyorum saçma sapan bir üçlemeydi, tolkien izlese beni geri yatırın derdi muhtemleen.

Hobbit filmleri bende begenmedim pek. CGI orklar diyaloglar falan vasat/vasat altiydi. Çerezlik diye izlenebilir ama LOTR'un seviyesinde degil.

Manu Bennett gibi bir aktöre daha çok dovus sahneleri vermemeleri buyuk hataydi

İlk izlediğimde baya sallamıştım kitapta şöyle böyle diye ama geçen gün arkadaşla izledik hoşuma gitti akıyor gayet. Elf-cüce aşkını falan saymıyorum tabii ama cücelerin hikayesi güzeldi genel olarak. Müzikler çok iyi bir de.
Kitapları işin içine katmadan izlemeyi becersem bende de aynı etki olurdu muhtemelen, gerçi hobbit'in kitabı da biraz çocuklara yönelik ama neyse ya çok da takılmamak lazım. İnş dizisinde dengeyi tutturabilirler.

---

Efsane sahneler arasında Pelennor Çayırları Savaşı vardır diye tahmin ediyorum?

Bitmemiş öyküleri de okudun mu abi? Bir süre sonra siniri bozuluyor yaw insanın hikayenin ortasında kesiliyor :/

Hobbit filmleri bende begenmedim pek. CGI orklar diyaloglar falan vasat/vasat altiydi. Çerezlik diye izlenebilir ama LOTR'un seviyesinde degil.
Evet cgi olayı hakikaten abartıydı baya. İlk üçleme gibi organik hissettirmiyordu kesinlikle.

Efsane sahneler arasında Pelennor Çayırları Savaşı vardır diye tahmin ediyorum?

Bitmemiş öyküleri de okudun mu abi? Bir süre sonra siniri bozuluyor yaw insanın hikayenin ortasında kesiliyor :/
Tabiki.

Aynen kardeşim okudum ve dediğin gibi, okuması epey sancılı. Sırf eksik kalmasın diye zorlayarak okudum, ama herifin kafasının çalışma şekli hakkında fikir vermesi bakımından faydalı.

Bu arada imdb puanları şöyleymiş
1 - 9.2
2 - 9.0
3 - 7.6

3 için bir önyargı olmadı değil ama bakalım

sound of metal 8/10
cüzel

just mercy 6/10
bayat, standart

black bear ??
garip, ilginç ama ipin ucunu kaçırmış gibi
oyunculuk olarak iyi

godfather 1'in 2.sinden yüksek olmasının tek nedeni marlon brando
2 içerik olarak 1'den iyi zaten.

3 leş. uyursun o derece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt