Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İçi boş aksiyon izlemek istesek marvel falan izleriz ustat
Boş değil ki bence gayet doluydu. Film aksiyon filmiydi. Interstellar yada Memento gibi tarz bir film değildi. Zaten kendisi de o tarz olmayacağını belirtmişti. Küçüklükten beri en büyük hayaliymiş.

Haluk Bilginer ve Demet Akbağ'in başrolde olduğu 9 Kere Leyla filmini izlemeye niyetlendim.Bu isimlerin üstüne Elçin Sangu'nun da güzelliğinin eklendiğini görünce dedim ki herhalde ortaya güzel bir şeyler çıkmıştır...
Uzun uzun yazacaktım neden beğenmediğini ama film neresinden tutarsanız elinizde kalıyor.O yüzden kısaca izlemeyin deyip geçiyorum... Sonradan düşündüm neden Türk Sineması kaliteli film çıkaramıyor.Tamam bütçe yok,dekor yok, teknolojik eksikler olabilir ancak elle tutulur bir senaryo da mı yazamıyorsunuz.Hadi dedim saçma sapan yazdınız bari ona göre doğru bir karakter seçimi yapın.Örneğin bu 9 Kere Leyla filminde sürekli hayale dalıp saçma sapan müzikleri söyleyen karakter Haluk Bilginer değil de "Ajdar" olsaydı film daha inandırıcı olurdu.👎

Wonder womanin ilki de guzel degildi.
Tenet nerede yayinlandi? Netflix mi?

Kış temalı deyince"Yarından Sonra"geliyor aklıma ama burada yazıp da izlemeyen yoktur diye düşünüyorum.

Wrong turn sever misin sıddık 4. Film de bildigin kar geçiyordu değil mi ? Ayriyetten bir de şu dağda bulunan çocuk buyup milleti avliyordu 3 serisi vardi yaw nasıl unuttum..
Ayriyetten @Can Özbek nasıl unuttum ya Revenant var di caprionun izlemediysen o da sağlam filmdir

izlemiştir herhalde onu benim de aklımda vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt