- 6 Eylül 2014
- 94.146
- 64.930
- 4.608
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Netflix te Lupin izlememiş olan herkesin sadece Yigit Karagöz konusuna yazabilme yetkisi verilmesi taraftariyim.
Puanı falan da iyiymiş.My Way izleyin. Güzel bir Kore yapımı 2. Dünya savaşı filmidir.
iwo jima falan kaldi bir tekkaldı mı daha ww2 temalı izleyeceğin
Puanı falan da iyiymiş.
Youtube'de var hatta
Peki daha iyi kaliteyle nereden izleyebiliriz abi bi fikrin var mı? 1080p'de bile kötü youtubeda.
Puanı falan da iyiymiş.
Youtube'de var hatta
Peki daha iyi kaliteyle nereden izleyebiliriz abi bi fikrin var mı? 1080p'de bile kötü youtubeda.

hangisini izledin? danimarka yapımı olan orjinal filmi mi yoksa jake gyllenhal'ın oynadıgı remake'i mi?The Guilty 6.5/10.
İç karartıcı, insanın ruhunu daraltan filmleri severim. Tavsiye eder miyim? Ederim. Hiç de öyle beğenilmemesi halinde ön almak maksadıyla ''müthiş bir film değil ama zaman geçirmelik'' falan da yazamam, izleyip de beğenmezseniz bana ne izlemeseydiniz.
Fena degildiEkli dosyayı görüntüle 142139
bilen bilir, batman evreninde joker neyse 101 dalmaçyalı evreninde cruella odur. bu da cruella'nın origin hikayesi. 101 dalmaçyalı hayranları kaçırmasın. evrene yabancı olanlar da sırf görsellik ve müzik için bile izleyebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 142139
bilen bilir, batman evreninde joker neyse 101 dalmaçyalı evreninde cruella odur. bu da cruella'nın origin hikayesi. 101 dalmaçyalı hayranları kaçırmasın. evrene yabancı olanlar da sırf görsellik ve müzik için bile izleyebilir.
Kwai Köprüsünü seyrettin mi renktaşiwo jima falan kaldi bir tek
1.dunya savasina gecicem galiba ww2de izlenecek 1sey kalmadi
Senaristi Kirmizi Koltuğa oturtup "" Çok incinmişsin "" demek geldi içimden, hem annelik hem babalik yap yetmedi birde onlari doğur..Bilinen bir film ama izlemediysen Predestination
aynen. saçmasapan bir film olmaya çok müsait bir konuyu alıp iyi bir film çıkarmışlar. ben prodüktör olsam, biri gelip 101 dalmaçyalıdaki kötü karakterin spinoff'unu cekecegiz dese lan yuruyun gidin derim. sonuçta joker gibi alıcısı hazır olmayan, dalmaçyalı cinsi köpeklerden nefret etmek gibi saçmasapan bir motivasyonu olan bir kötü karakter. bu malzemeden ancak bu kadar iyi bir film yapılabilirdi.Bu filme başladığımda beklentilerim yerlerdeydi hatta öylesine başlatmıştım, ancak bitene kadar izledim. Hiçte fena değil
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Netflix yapımı olanı.hangisini izledin? danimarka yapımı olan orjinal filmi mi yoksa jake gyllenhal'ın oynadıgı remake'i mi?
izlemedim ama duymustum. bakicam mutlaka sagol ustatKwai Köprüsünü seyrettin mi renktaş
İzlemediysen buna da bakabilirsin Nazilerin Belarus köylerinde yaptığı kahpelikler üzerine dramiwo jima falan kaldi bir tek
1.dunya savasina gecicem galiba ww2de izlenecek 1sey kalmadi