- 26 Kasım 2012
- 185.618
- 258.354
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ridley scott'a yakışmayan bir film olmuş. gladiator gibi birşey beklerken game of thrones gibi birşey çıktı. herşey abartılı ve sahte duruyor.The Last Duel
Yani en azindan bicaklanan birinin tekrar dirilmeyip olmesi iyiydi.
Super kahraman filmlerinden bikanlar izleyebilir fakat oyle abarti aksiyon yok. Zaten izleyince farkli bir konu oldugunu anlarsiniz.
Evet, ben de full aksiyon bekliyordum ama baslamisken bitirdimridley scott'a yakışmayan bir film olmuş. gladiator gibi birşey beklerken game of thrones gibi birşey çıktı. herşey abartılı ve sahte duruyor.
Bana mi dedin?spoiler diye bişey var.
Bicaklanan kismini diyorsan orayi super kahramanlara nispet genel dedim. Yani normal bicaklanan, vurulan birisinin ölmesi gibispoiler diye bişey var.

upgrade güzeldi bence de. izlemeyen var ise izlemeli boş vakittethe fountain rezil 1 film 1/10
upgrade 8/10
last düeli izlemeğe yeltendim de bişeye benzetemedim o yüzden istop ettim
ilk kısım sıkıcı dindar bi herifin perspektifinden olduğu için ona göre ilerliyor olaylar heis tamamını bitir derim
Polar filminde Ruby hanımı çok fena düzeltmesi ile takdirimi kazanmış bir aktördür.