Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Last Duel
Yani en azindan bicaklanan birinin tekrar dirilmeyip olmesi iyiydi.
Super kahraman filmlerinden bikanlar izleyebilir fakat oyle abarti aksiyon yok. Zaten izleyince farkli bir konu oldugunu anlarsiniz.

The Last Duel
Yani en azindan bicaklanan birinin tekrar dirilmeyip olmesi iyiydi.
Super kahraman filmlerinden bikanlar izleyebilir fakat oyle abarti aksiyon yok. Zaten izleyince farkli bir konu oldugunu anlarsiniz.
ridley scott'a yakışmayan bir film olmuş. gladiator gibi birşey beklerken game of thrones gibi birşey çıktı. herşey abartılı ve sahte duruyor.

Last duel güzel,ridley scott ben daha ölmedim demiş.Abartı ve sahte demisler ama hikaye gercek,izlediginiz filmden haberiniz olsun biraz,sadece aksiyon olarakta film değerlendirilmez,zaten şovalye filmi degil bu,son duello sahnesi harikaydı..Gladyatorle falan karsilastirmak hele tam zırvalik,kac filmi gladyatorle karsilatirabiliyorsun zaten epi topu..

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yukselen ay krallığı
Entersan ve tehlikeli bi film

5F2BBC7D-9F20-41F2-B893-0234A0F3E700.webp

başroldeki stand-up'cı cocuga olan onyargımdan dolayı izlemeyi ertelemistim. guzel film olmuş. 3 saat ama akıyor. hikayeye bir katkısı olmayan uzun diyaloglar nispeten az. bir tek imamlarla sohbet sekansı gereksizdi. onun dışında nuri bilge ceylan filmlerini sevmeyenlerin de sevebilecegi bir film denilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt