Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kod-adi-uncle-1440146047.jpg

cok iyi film, ozellikle soundtracklerine hayran kaldim. ikinci film istanbul`da cekilecekmis.

hala vizondayken, kacirmayip sinemada izleyin derim.

Mystic River

6/10

Beklentileri karşılamadı. Filmin büyük parçası Morpheus ve partnerinin soruşturmalariyla geçti. Sean Penn fena değildi

zero effect

Daryl Zero, Gregory Stark adında bir iş adamının şantaj davasını çözmeye çalışan bir özel dedektiftir. Zero’nun asistanı Steve Arlo bir müşterisinden dava ile ilgili gizli bir bilgi alır ve harekete geçmek ister, ancak Zero farklı bir operasyon yapmak niyetindedir. Bu operasyon sonucunda çok ilginç yerlere ve isimlere ulaşır.
sinemalar.com

Zero-Effect.jpg

[h=2]The Internship[/h]
photo.jpg
Billy ve Nick bir şirketin pazarlama departmanında çalışan ve dijital dünyanın yeniliklerine ayak uydurmakta zorlanan iki pazarlama elemanıdır. Nihayetinde beklenen olur ve işlerinden kovulurlar. İşsizlik sorunuyla baş etmeye çalışan ikili, bir plan yaparak internet devi Google´ın stajyerlik pozisyonlarına başvuruda bulunurlar. Mülakata ve eğitim programına yoğun bir başvuru olmaktadır ve başvurada bulunanların küçük bir kısmı, sadece bu konuda çok zeki olanlar kabul edilmektedir. Başvurada bulunanlarla karşı karşıya gelen ikili, eğitim programındaki herkesin yarı yaşlarındaki gençler olduğunu ve hepsinin alanında uzman olduğunu fark eder. Kendi farklarını ve tecrübelerini kanıtlamaya çalışırlar ve kıyasıya bir rekabet başlar. Dahası Billy ve Nick bu süreçte birbirleriyle de rekabet etmek zorunda kalır.

sinemalar.com

çok iyiydi yav.

1156470.jpg

story'ul dogen ,w.zolid movie

- soto zen'in kokleri + japonyada nasil kuruldugu + genel olarak zen/zazen uzerine fikir sahibi olmak icin izleyiniz
- ingilizce altyazi mevcudata dahil

Southpaw(Son Şans) filmi hem konusu hem de özellikle müzikleriyle yılın en önemli filmlerinden biri.Jake Gyllenhaal Pers Prensi ve Gece Vurgunu gibi 2 önemli filmden sonra yine önemli bir projede yer almış Rachel McAdamsla birlikte.Konusu her ne kadar Rocky serisi filmlerinden izler taşısa da çok güzel bir film.Filmin müziklerini Eminem yapmış özellikle Kings Never Die şarkısı efsane.

Geçen hafta indirmiştim. Şuan boşum, izleyeyim bari :ka19:

df7ee89b6f8ec5827a19ecbaff5d4cd2_500x735.jpg

Ben Ali

Uzun zamandır izlediğim filmleri paylaşmıyorum ama, bunu kesinlikle izlemelisiniz. Muazzam.

Entourage - 1/10

gay bi film

Obvious Child - 7.5/10

hos bir yapimdi

blue ruin 7/10
idare eder

kurt cobain montage of heck 6/10
repetitif

Murder in The First

murder-in-the-first-dvd-cover-72.jpg

5 dolar çaldığı için en azılı mahkumların kapatıldığı meşhur Alcatraz hapishanesine gönderilen Henri Young (Kevin Bacon), buradan kaçmaya çalışırken yakalanır ve hücreye kapatılır.
Karanlık ve soğuk bu hücrede, 3 yıl acımasız gardiyan Milton Glenn’in (Gary Oldman) işkencesine maruz kaldıktan sonra çıktığında bir caniye dönüşen Henri, şimdi ise bir mahkumu öldürmek suçundan birinci derece cinayetle yargılanmaktadır. Kazanma şansı görünmeyen bu davaya atanan yeni mezun avukat James Stamphill (Christian Slater) ise davayı bambaşka bir yönüyle ele alarak asıl suçlunun Alcatraz’daki sistem olduğunu savunacaktır.

sinemalar.com

vL92R6.jpg

ara ara izlerim dün de ailemle beraber izledim türk sinemasinin efsanelerinden
sonu her defasinda mideme oturur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt