Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
genelin aksine the intern filmini ben çok beğendim.. bana azda olsa the internship ve about schmidt filmlerini anımsattı. hani iddiasız bi film olduğunu bile bile izledim birde beğendiğim oyuncular olunca güzel vakit geçirtti.

Evet internshipi biraz anımsattı

Lakin DeNiro gibi büyük aktör bu film için fazla iyi.

Ronaldo'yu Trabzonspor'da oynaması gibi birsey

Evet internshipi biraz anımsattı

Lakin DeNiro gibi büyük aktör bu film için fazla iyi.

Ronaldo'yu Trabzonspor'da oynaması gibi birsey

iyi de hacım De Niro zaten bi süredir bu tip filmler de yer alıyor. neden herkes bukadar şaşırdı ve tepki gösterdi anlayamıyorum. the family, umut ışığım,last vegas,grudge match ilk aklıma gelenler hani bi nevi zor baba serisinde bile kendi çizgisinin dışına çıktı sayılır. çok normal bence. hani bu tip sempatik rolleri yaşı nedeniyle ben yakıştırıyorum kendisine

Son düzenleme:
Yaa o değilde yakın bir zamanda şöyle hapishane ortamında geçen güzel bir film çıkmadı.Hep aksiyon üzerine gidiyorlar bunaldık artık aynı tarzlardan

Ben Le Trou,Alcatraz'ın Kuşçusu tarzında tuhaf hikayelerden oluşan bir film istiyorum.Bir türlü çekilmedi gitti

Özellikle Le Trou o gerçekliği nasıl yanstmış,hayret ettiydim.1960'lı yıllar ama sanki duvarları adamla beraber kırıyormuşsun gibi hisse kapılıyordun.3D o zamanlardan bulunmuş kimsenin haberi yok :D

Yaa o değilde yakın bir zamanda şöyle hapishane ortamında geçen güzel bir film çıkmadı.Hep aksiyon üzerine gidiyorlar bunaldık artık aynı tarzlardan

Ben Le Trou,Alcatraz'ın Kuşçusu tarzında tuhaf hikayelerden oluşan bir film istiyorum.Bir türlü çekilmedi gitti

Özellikle Le Trou o gerçekliği nasıl yanstmış,hayret ettiydim.1960'lı yıllar ama sanki duvarları adamla beraber kırıyormuşsun gibi hisse kapılıyordun.3D o zamanlardan bulunmuş kimsenin haberi yok :D

le trou izlediğim en iyi hapishane filmiydi cidden geçen ylda sen önermiştin.
bu arada bunu izledin mi
https://www.sinemalar.com/film/41344/a-prophet

marslı filmi için tüm hevesimi kaçırdınız yav. bir ikide değil tüm yorumlar olumsuz. yok 4gb lik olanı yanlıslıkla iki kez indirdim bide.

yav sen yinede izle tabi pampa. benim demek istedigim afisinde ridley scott, matt damon yazinca insan daha farkli birsey bekliyor. hani interstellar da bos gezegende kafayi siyiran doktor vardi ya o hikayenin bir nevi spin-off'u gibi birsey canlandirmistim kafamda. o yüzden biraz hayal kirikligi oldu. bi de niye 4gb indiriyonuz aga, scorp'un mis gibi 1gb'lik ripleri dururken.
ha bu arada "moon" kesinlikle izlenmeli:)

yav sen yinede izle tabi pampa. benim demek istedigim afisinde ridley scott, matt damon yazinca insan daha farkli birsey bekliyor. hani interstellar da bos gezegende kafayi siyiran doktor vardi ya o hikayenin bir nevi spin-off'u gibi birsey canlandirmistim kafamda. o yüzden biraz hayal kirikligi oldu. bi de niye 4gb indiriyonuz aga, scorp'un mis gibi 1gb'lik ripleri dururken.
ha bu arada "moon" kesinlikle izlenmeli:)

valla hacım 8 gb harcamışım rezil bi film olsa gene izliycem :asd: de beklenti baya düştü işte.bu yüksek boyutta indirme sebebim uzun zamandır beklenilen bi filmi içeriğinden dolayıda kucuk ekranda harcamıyım dıye. yoksa görüntü kalıtesi gerektirmeyen filmlerin çoğunu ufak boyutlarda indiriyorum bende

tasiyici-son-hiz-2015-film-izle-590.jpg

klasik aynı tarz

Ülkücü filmi dedikleri Kafes düşmüş nete izledim güzelmiş fena değil

Envoyé de mon Sony Z3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt