Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6772950.jpg

Beğendim yav iyiydi
incarnate tiplemeleri tırsılası.
7/10
Üstat yeme bizi hatun senin tipin diye izledin değil mi???

Ölümlü dünya yeni izledim gayet güzel bir film. Tavsiye ederim

unnamed (2).webp

Fena değil konusu ilgi çekici

MV5BZWE2ZmViNmItODQ5YS00OTJkLWExZTMtZDZhZDhhYzYzMzlhXkEyXkFqcGdeQXVyMjQ2MTk1OTE@._V1_SY1000_CR0,0,700,1000_AL_.jpg

Viskiden anlayanlar için viski konusunda çok yüzeysel ama viski sadece üst metin. Tavsiye ederim.

Şu zamana kadar izlemeyerek kendime ihanet etmisim.

Not: Digiturkte kanalları gezerken gördüm Josh Hartnett oynuyor diye merak ettim sebebiyse bir kızın beni lise yıllarında josh hartnett a benzetip hoslanmasıydı :) hey gidi yıllar hey :)
7368e0fec9601b7b1f526e741e188c9c.jpg

Hotel rwanda bastan asagiya yalan dolanmis yaw. Basroldeki sozde kahraman tam bir serefsiz irz dusmani kancik pustun tekiymis. Abv hollywood.

Hotel rwanda bastan asagiya yalan dolanmis yaw. Basroldeki sozde kahraman tam bir serefsiz irz dusmani kancik pustun tekiymis. Abv hollywood.
Niye üstat normal bir aile babası...Bu tip bencil konformistler şu an memleketin ekseriyetini oluşturuyor ki olağan şartlarda olağan üstü halde değil...

header_art.png

Daha önce izlemiştim dün kanald'de tekrar izledim türünün en iyi örneklerinden... Bir ara ben daraldım artık izlerken o derece içine çeken bir yapım..7.5/10

Tolga Karaçelik'in bi kısa filmi. Fena değil.
Kız çok güzel ama bulamıyorum bi türlü, adını bilerek yanlış mı yazdılar nedir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt