Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstteki floodları silerseniz sevinirim anlamadım nasıl olduğunu

3 sağlam gerilim filmi bu kıtlıkta iyi gider

4536805.jpg

7.5/10

5591666.jpg

6.5/10

51HaVSW2PBL._SY445_.jpg

7/10

En eski 10 yıllık(2008 sonrası) az bilinen kaliteli gerilim korku tavsiyelerinizi bekliyorum.. İzlemediğim çok az sağlam film kalmıştır ama bir şansımı deneyeyim dedim

Psikolojik gerilimden ziyade kovalamaca bir yerde kıstırılmış insanlar ucubeler katiller vs daha çok ilgimi çekiyor.. The collector - hush - get out - wrong turn - hostel - testere-arınma gecesi tam olarak bunlar tarzım

Bugün bir nostalji yaptım. Event Horizon'u izledim. O günün şartlarında muazzam bir bilim kurgu olmuş.

Psikolojik gerilimden ziyade kovalamaca bir yerde kıstırılmış insanlar ucubeler katiller vs daha çok ilgimi çekiyor.. The collector - hush - get out - wrong turn - hostel - testere-arınma gecesi tam olarak bunlar tarzım
"eden lake" izlemişsindir diye tahmin etmekteyim

wa2hgSBOHoy1oHChSrn9cuumkTEDFY_siF6QhUVmloyqTF_EFmONLcT0Z-5XzLJsLksbkFzqpGmOeEEVimYzQg4ug9iKtFWJSeQgcExdNCaA_O8ijAGj47qGp48p-549S4o=w319-h461-nc

Slevin (2006) - IMDb

İzlediğim sandığım filmlerdendi. Ama izlememişim.

Beğenmedim filmi. Sonunu hemen tahmin ettim. Sarmadı açıkcası.

6/10

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

The darkness 5.5/10 tipik klişe korku filmi ne eksik ne de fazla.

Klasik bir Rowan Atkinson filmi, demin izledim sinema'da, bayagi guzeldi.

Klasik bir Rowan Atkinson filmi, demin izledim sinema'da, bayagi guzeldi.

1537866245064.webp

Bilim kurgu sevmememe rağmen keyifle izledim gerilim daha fazla yansıtılabilirdi .. 7.5/10

1538030850963.webp

Gerçek bir olaydan yola çıkılması çok etkileyiciydi..Başlarda sıkıcı politik bir film mi acaba diye tedirgin olsam da özellikle son yarım saat gerim gerim gerildim.. Kendi vatandaşına yapılan bu muameleyi görünce insanlıktan soğudum bir kez daha ..Belki efsaneler arasına girmez ama sırf bıraktığı etki için 8/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt