Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.791
- 43.737
- 3.888
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 29512
Bilim kurgu sevmememe rağmen keyifle izledim gerilim daha fazla yansıtılabilirdi .. 7.5/10
Eğer şimdiye kadar izlemediysen Seven var.Beyler böyle Zodiac tarzı film önerisi olan var mı seri katil biraz gizem temalı bişeyler
Eğer şimdiye kadar izlemediysen Seven var.
sent via GSC
high tension var.ama pek gizem değil,gerilim yüksekBeyler böyle Zodiac tarzı film önerisi olan var mı seri katil biraz gizem temalı bişeyler
Gremlinler'i Kanal D'de severek izlemesindir , tam senlik filmdi.Ekli dosyayı görüntüle 299521996dan...cocukken tvde veriyolardı,gerilimi iyi ve izlemesi keyifli bi film
onu 2 hafta önce internetten izledim,tvde denk gelmedim.çok şirin keretalar harbidenGremlinler'i Kanal D'de severek izlemesindir , tam senlik filmdi.
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
90'lı yıllarda müthiş işler yapmıştı film . Kanal D 3 haftada bir hafta sonları verirdi. Biz de oradan izlerdik zaten , malum internet falan yok . Hey gidi günler, filmler bile farklıydı. 80'lı yılların Oz Büyücüsü filmi de vardı, değişik filmdi ; onu da Kanal 6 verirdionu 2 hafta önce internetten izledim,tvde denk gelmedim.çok şirin keretalar harbiden
imkan olsa da 90ları yasasak.95 kasım dogumlu olmama ragmen söylüyorum bunu.şarkıları filmleri kanı kaynatıyo.şaşıfelek cıkmazı vs dizileri bile güzel90'lı yıllarda müthiş işler yapmıştı film . Kanal D 3 haftada bir hafta sonları verirdi. Biz de oradan izlerdik zaten , malum internet falan yok . Hey gidi günler, filmler bile farklıydı. 80'lı yılların Oz Büyücüsü filmi de vardı, değişik filmdi ; onu da Kanal 6 verirdi
Sen 2000'li yıllarda tekrarları izlemissindir. Mesela o zamanlar Simsonlar çok ünlüydü, büyükler de oturup izlerdi. Şimdi TV sektörü dizilerle bitti zaten. Show Tv' de geceleri 12'den sonra yetişkin içerikler verirdi . Kısaca TV'de ne ararsan her şey vardı , toplasan 6 kanal anca vardı. Şimdi nerece çokluk orada bokluk misali . Mesela Show'da siyasileri ele alan karikatür tarzı bir kukla programı vardı. Izlerken insan ürperirdi ama şimdi bakıyorum da kaliteli icerikmis. Neyse nostalji yaptık yine, internet çıktı TV de öldü...imkan olsa da 90ları yasasak.95 kasım dogumlu olmama ragmen söylüyorum bunu.şarkıları filmleri kanı kaynatıyo.şaşıfelek cıkmazı vs dizileri bile güzel
2003 yılbasında saat 12den sonra kırmızı nokta mı ne o adda bi erotik film oynuyodu.iyi hatırlıyorum.Sen 2000'li yıllarda tekrarları izlemissindir. Mesela o zamanlar Simsonlar çok ünlüydü, büyükler de oturup izlerdi. Şimdi TV sektörü dizilerle bitti zaten. Show Tv' de geceleri 12'den sonra yetişkin içerikler verirdi . Kısaca TV'de ne ararsan her şey vardı , toplasan 6 kanal anca vardı. Şimdi nerece çokluk orada bokluk misali . Mesela Show'da siyasileri ele alan karikatür tarzı bir kukla programı vardı. Izlerken insan ürperirdi ama şimdi bakıyorum da kaliteli icerikmis. Neyse nostalji yaptık yine, internet çıktı TV de öldü...