Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hereditary

Nasıl sayko bir filmdir... Tavsiye etmiyorum. Filmde izlemeye değer olan tek şey Toni Collette'nin (6. His'teki abla) oscarlık oyunculuğu.

Şu yapımın senaristinden uzak durmak lazım (yönetmeni aynı zamanda). Herif rahatsız belli.

Hereditary

Nasıl sayko bir filmdir... Tavsiye etmiyorum. Filmde izlemeye değer olan tek şey Toni Collette'nin (6. His'teki abla) oscarlık oyunculuğu.

Şu yapımın senaristinden uzak durmak lazım (yönetmeni aynı zamanda). Herif rahatsız belli.

son kısımda ağır saçmalamışlar ya aslında güzel gidiyordu... Ya da benim algılarımı aşan birşeyler anlatmaya çalışmış..

Önerebileceginiz güzel kore filmleri var mi mücahidler

Tüm popüler filmeri izledim train to busan disinda

son kısımda ağır saçmalamışlar ya aslında güzel gidiyordu... Ya da benim algılarımı aşan birşeyler anlatmaya çalışmış..

Sonlara kadar bir beklenti vardı evet, en azından gerilim vardı. Yalnız işte...

Kafası olmadan havada uçuşan tipler filmi komedi filmi gibi gösterdi. Anlamadım niye böyle yaptıklarını. Orada adı geçen Tanrı'yla alakalı bir şeyler vardır muhakkak da acayip amaçsız bitti film.

Bir de ara ara arka plandan gelen tekdüze ses çok rahatsız etti beni. Silent Hill 2 oynuyormuş hissi vermeye çalışmış sanki ama kafam şişti filmi izlerken.

O filmi niye izlemedin?

Önceki sayfaların birinde önermiştim.Özgün bir film.Kore filmlerini seviyorsan kaçırma derim.
MV5BMTk0MDQwNTM4Nl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTc3MDE0MjE@._V1_UY268_CR3,0,182,268_AL_.jpg

Böyle tavsiye edeceğiniz eski hollywood filmleri va mı? 40-50-60 lı yıllarda geçen falan.

The Traffickers (2012) - Gong-mo-ja-deul bu kadar çok şaşırdığım başka film olmadı

Montaj (2013) - Mong ta joo / Montage

Karanlık Sırlar (2003) - Janghwa, Hongryeon

Cinayet Günlüğü (2003) - Memories Of Murder

Mazisi Olmayan Adam (2010) - A-jeo-ssi

Hizmetçi (2016) - The Handmaiden

anne! (2017) - mother!
romantik komedi Hırçın Sevgilim (2001) - Yeopgijeogin geunyeo

ağır dram Hücre 7 Mucizesi (2013) - Miracle in Cell No. 7

oldboy-şeytanı gördüm gibi efsaneleri yazmadım onları izlemişsindir.. Beğenmezsen buradayım gel tükür yüzüme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt