Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Annihilation

Beyin yakan bir film olmuş. Birazcık I am Legend havasında birazcık Mist havasında ama ikisine de bana göre yaklaşamaz.

Beş para etmez bir film Annihilation,boşa geçen zamana yazık diyorum. Bu arada Bumblebee yarın sinemalarda olacak.

Anihilasyon iyi heis yaw.
Hayricim ben hiç bir şey anlamadım. :D Yani filmde bir mantık kuramadım. Belki uykusuz izlediğimden olabilir. Güzel film olabilir belki de yanılıyorum ama ne bileyim cidden bir halt anlamadım. Mesela Arrival'de bir mantık vardı. Saçma bile olsa mantığı gayet güzeldi. Bunda hiç bir şey anlamadım.

Annihilation güzel filmdi semboller teoriler falan.

En son dün bird box’ı izledim, yeni netflix filmi. Kitaptan uyarlama. Yeni bir kıyamet senaryosu, gerilim ve duygusallık bir arada. Bazı klişeler mevcut elbette ama beni sardı fena değil.

Netflix'te Spectral'i beğenmiştim. Yani kurguyu bir mantığa oturtmayı başarmışlar.

MV5BOWM4NmY0NTctMmYxMi00YmUzLWJjMGYtODlkZmI1ZDVjYjIwXkEyXkFqcGdeQXVyNDcyMjQ4MzU@._V1_.jpg

Dark Figure of Crime (2018) - IMDb

Tuhaf Kore fimleri özlemişim

7/10

Saglam kurgu ariyorsan
12 monkeys tavsiye ederim
Konusu kurgusu senaryosu oyunculari her seyiyle tatmin ediyor

Dizisi de filmi kadar olmasa da iyidir. Ancak 12 maymun sonu ile ilgili epey teori var.sanki sonu acik bırakılmış

Abi boyle paralel evren,zamanda yolculuk temali filmler hosuna gidiyorsa

Contact
13.Floor
Frekans

Saglam filmlerdir tavsiye ederim
Hepsini izledim. Sana şunu da tavsiye ederim. Bu aralar ben genelde 2. Dünya savaşı ile ilgili filmler izliyorum. Geçen bir Danimarka filmine denk geldim. Harikulade idi.

Dark city belki yazan olmuştur. Saglam kurgusu ama kötü oyunculugu var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt