- 21 Haziran 2011
- 27.508
- 7.447
- 2.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

üstadım ispanyollar gizem ustasidir bazi filmlerinde sacmalasalar da bircogu final itibariyle tatmin eder bu film de onlardan biri..Ekli dosyayı görüntüle 48293
Kaliteli bir İspanyol yapımı film. Gizemli ve sürükleyici. Sürpriz sonlu. Filmdeki abimiz tip olarak Selçuk İnan'ı andırıyor, izlerken gülümsetti.
8/10
Sacma bisey sadece pika diyen hayvani deadpoola seslendirtmek

Başrol de ki ağabeyimizin yaşadığı gerçek bir hikayeden derlenmiş. Bu arada Ulrich Mühe'yi 2007'de kaybettik.Ekli dosyayı görüntüle 49260
“1984, Doğu Berlin. Düşünce özgürlüğü çok uzak. Doğu Almanya halkı, Stasi tarafından sıkı denetim altında tutulmaktadır. 100.000 çalışanı ve 200.000 muhbiri Proleterya Diktatörlüğünü korumaktadır. Amaç ise, her şeyi bilmektir.’” Film bu bilgi notu ile başlıyor.
Her inancın, ideolojinin, düzenin doğrusundan önce insanin kendi vicdanındaki doğruyu dinlemesi gerektiğini gösteren bir film.
Duygu sömürüsü yapmadan filmin sonunda sizi öyle bir ağlatıyor ki gözlerinizden akan yaşa hayret ediyorsunuz içinizi sızlatan bir sonu var.
Yıllar geçti ilk izlememin üzerinden. Böyle etkisinde kaldığım film sayısı çok az.
Yabancı Dilde En İyi Film Akademi Ödülü'nü ve aynı dalda BAFTA, Bodil ve César Ödülleri'ni kazandı. Bunlardan başka çeşitli yarışma ve festivallerde filme 58 ödül daha verildi. "Başkalarının Hayatı" IMDb'nin en iyi 250 Film listesinde bulunmakta ve sıralamada üst sıralarda yer almaktadır.
''Hayır, bu benim için.''
baba figürü muhtesemdi murat cimcir mi ne adam muthiş iş cıkarmısAhlat agaci
7.5/10
iyi bir filim ama yer yer filozofi diyaloglar kolpa duruyor ve kafa z.yor.
baba figürü muhtesemdi murat cimcir mi ne adam muthiş iş cıkarmıs
genel olarakda beğenmiştim ben filmi özellikle finali