Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beğendiğim, iyi veya vasat değerde gördüğüm bazı gerilim filmleri;

Get Out > Güzel, özgün bir konu.
Don't Breathe > Gerilim dozu yüksek, farklı bir konu.
A Quiet Place > Yine özgün bir senaryoya sahip, bilim kurgu ve gerilim bir arada.
Veronica > Vasat değerde, biraz klişe ama yine de izlenebilir.

The Silence 3/10

Çekimler, oyunculuklar fena değil aslında ama kurguda o kadar gözüme batan yerler vardı ki daha yüksek veremedim.

Korku filmi muhabbeti dönmüş, güzel filmler önerilmiş ben de biraz farklı bir tarzla katkıda bulunayım;

1002004011218349.jpg

Baya eğlenceli bir korku filmi, Sam Raimi tarzı.

Beyler 2 aydır sektörden uzak kaldım son zamanlada sıkı bir ispanyol gerilimi çıktı mı (İskandinav da olabilir ) ?

1574196051384.webp

hayli komisch

1574196069387.webp

ii buldum oscar alan spotlighttan iyidi mesela

İzledim. Gayet güzel filmdi. Eğer Gemini Project diyorsan. ;)
Smith'in filmi işte yav. Fena değil orta seviye çerezlik film 5 kötü puan değil, puanları titizlikle veriyorum buna 5 vermezsem 6 verdiklerime haksızlık yapmış olurum, 7 puan çok iyi demek 7 üstü olabilmesi için mesela baya üst düzey bir film olması lazım bilmem anlatabildim mi Levent ağabey bizde böyle bir delikanlıyız işte ne yaparsın. :sneaky:

Son düzenleme:
Smith'in filmi işte yav. Fena değil orta seviye çerezlik film 5 kötü puan değil, puanları titizlikle veriyorum buna 5 verirsek 6 verdiklerime haksızlık yapmış olurum, 7 puan çok iyi demek 7 üstü olabilmesi için mesela baya üst düzey bir film olması lazım bilmem anlatabildim mi Levent ağabey bizde böyle bir delikanlıyız işte ne yaparsın. :sneaky:
Tabii İMDB gibi puanlama yaparsak 5'in üstü fazla verilmez. Kalburüstü bir film değil, en nihayetinde aksiyon filmi orta şekerde ayrıca ne bileyim çerezlik diyebilirim. Vakit geçer. Hikayesi de güzel aslında :D

Tabii İMDB gibi puanlama yaparsak 5'in üstü fazla verilmez. Kalburüstü bir film değil, en nihayetinde aksiyon filmi orta şekerde ayrıca ne bileyim çerezlik diyebilirim. Vakit geçer. Hikayesi de güzel aslında :D
Aynen evet izlerken aynı şeyleri düşünmüşüz, konusu biraz p.ç edilmiş gibi geldi bana daha iyi bir film çıkabilirmiş.

yoh yaw pek degildi hatirladigim kadariynan. bu filmde baya komik yerler var idi izlersen guleceginin teminatini verebilirim Ustot
Sen öyle diyorsan izleyeyim çerezlik bir şey arıyordum(y)

Senin superbadi sevmemene şaşırdım yaw seth rogen stili sarmıyor o zaman

Gecen bi film izledim hizli ve öfkelinin parodisi adini bilmiyorum da vin dieseli oynayan adama istemsizce gülüyordum tipine :D :)

Glass

Üçlemeyi takip edenler için müthiş bir final olmuş.

Aksiyon sahneleri vasat ama tema zaten o değil.

Filmin imdb de 6.7 alması çok şaşırtıcı sanırım üçlemenin önceki filmlerini izlemeyenler puanlamış

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt