Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_4749.webp

ABD Adalet sistemindeki dönen pislikleri biraz olsun ortaya seren kaliteli bir yapım. İdam edilen her 9 mahkumdan 1inin suçsuz olması korkunç istatistik.

images

Beyin mıncıklaması geçirdiğim bir film oldu

9.0/10

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cidade De Deus ( Tanrı Kent )

Tanr%C4%B1_Kent_%28Cidade_de_Deus%29_Afi%C5%9F.jpg

Geçenlerde izledim baya güzel filmmiş. Sıfır Bir'e benzettim. Bir tek aşırı küçük çocukların rolleri garip geldi. Ama konu filan baya güzel işlenmiş.
''Sus testisi su yolunda kırılır'' Atasözünü yansıtan bir film olmuş.
Evet esinlenmişler kadri beran demişti

İzle üstad, sıfır bir kadar olmasada güzel.
İzledim aynen öyle bir alt seviye

Cast ajansı kurdular

Plato inşa ettiler

Şirketleri var

Adanadalar

Cast var crew var değerlendirelim demişler pek manalı değil sıfır bir gibi ama çerezlik BluTV deki yeni işlerin en iyisi The new pope dam sonra👍

Selamün aleyküm üstat sordun mu ebu lehebi 😊

Aleykümselam iyi oldu hatırlattığın itibar edilebilecek birşey olmadığı bilgisini aldım.. Efendimizin doğumunu müjdeleyip kurban kesmesi sırf yeğeni olduğu için yani peygambere iyiliği bir nevi istemsizce dokunmuş.. Tabi bu tarz konularda çok farklı kaynaklar oluyor herkes kendi güvendiği kaynağa inanabilir..

Bu arada konu bu bölümde uzamasın bahsedeceğin birşey olursa özelden yazarsan sevinirim..

Aleykümselam iyi oldu hatırlattığın itibar edilebilecek birşey olmadığı bilgisini aldım.. Efendimizin doğumunu müjdeleyip kurban kesmesi sırf yeğeni olduğu için yani peygambere iyiliği bir nevi istemsizce dokunmuş.. Tabi bu tarz konularda çok farklı kaynaklar oluyor herkes kendi güvendiği kaynağa inanabilir..

Bu arada konu bu bölümde uzamasın bahsedeceğin birşey olursa özelden yazarsan sevinirim..
Niye uzasın cehennemde farklı davranılıp davranılmadığıydı mevzu sen sebebini yazmışsın islam literatüründe bilinen bir durum teyit etmiş oldun üstat hürmetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt