Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dizi başlığını bulamadim ama şu an Locke&Key gayet guzel ilerliyor enteresan bir yapim

Fantastik. Locke soyadli ailenin.babasi ölür ve uc cocuknile anne babalarinin aile evine tasinirlar. İsimden de anlasilacagi uzere evin cesitli yerlerinde gizli ve her biri degisik bir kilidi acan anahtarlar saklidir,her bir anahtarin gizemi var. Henuz 3. Bölüm bitti ama surukleyici ozellikle bu turu sevenlere

Fantastik. Locke soyadli ailenin.babasi ölür ve uc cocuknile anne babalarinin aile evine tasinirlar. İsimden de anlasilacagi uzere evin cesitli yerlerinde gizli ve her biri degisik bir kilidi acan anahtarlar saklidir,her bir anahtarin gizemi var. Henuz 3. Bölüm bitti ama surukleyici ozellikle bu turu sevenlere

Hiç böyle fantastik şeyler ilgimi çekmiyor. Resmen içim ölmüş. :D

Ulan yine “babam ve oğlum”u izledim yine bi acayip oldum. İnsanın sinir uçlarıyla oynayan bi yapıt resmen

images

Sağlam film.

8.5/10

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar, izlerken puzzle çözüyormuş hissi yaratan film önerileriniz var mı?

images

Beklediğimden iyiydi

7.5/10

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt