Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Snatch gibi kan ve siddet olabilirdi ama sanki bilerek koymamis gibi. Neyse devam filmi gelecek gibi bitti. Insallah tum kan ve siddeti devam filmine saklamistir :)
Snatch filan hatirlayinca bu gece 2 tane Guy Ritchie filmi izleyelim :)
Snatchi izlemedim de Tarantino filmlerindeki eğlenceli şiddet de yakışırdı bu filme.

Aynen ikincisine kısmet :)

Lynçin filmleri herkes için degil. Sezgileriyle hareket eden bir yönetmen, senaryoda mantik, hikayede devamlilik falan beklersen hayal kirikliga ugrayabilirsin. Filmleri anlamak için de bazen bir kere izlemek yetmiyor.

Boşa harcanmış yaklaşık 2 saat.. Rezalet ötesi.

Son yılların en boş filmi olabilir, Forest Whitaker parasız kalmış anlaşılan..

Ekli dosyalar

• 01.webp
    01.webp
    88,9 KB · Görüntüleme: 31
Snatch'i izlemedin mi? Derhal izle, ciddiyim cok seveceksin.
Snatch
Lock, Stock and Two Smoking Barrels
Bu ikisini cok seveceksin.
işte aranan, tavsiyeler veren bir üstad. sırayla izleyeceğim. çok film yelpazem geniş değil birçok yönetmeni sadece ismen tanırım. baktım filmlerine de guy ritchie beyin bir iki filmini izlemişim çok da beğendiğim filmlerdi. demek ki bu adamın tarzını seviyormuşum. sağol üstad

Boşa harcanmış yaklaşık 2 saat.. Rezalet ötesi.

Son yılların en boş filmi olabilir, Forest Whitaker parasız kalmış anlaşılan..
Netfix yapımı filmler genelde boktan oluyor. Netflix yapımı olup da beklentilerimi karşılayan 1 film olmadı şu ana kadar.
En son şu filmi izledim ve tövbe ettim Netflix filmlere.

Kadro Şampiyonlar Ligi gibi ama baya baya tırt bir film olmuş. Sözde soygun filmi. Çatışma sahneleri iyi desen, değil. Zaten çatışma sahnesi yok gibi bir şey.
Senaryo iyi desen, o da yok. Üzerine hiç mi hiç düşünülmemiş. Sözde 33493993 kartelin parasının bulunduğu bir bankhouse'yi soyuyorlar ama yeri 5 tane filan adam koruyor. Bir de ekipten biri gidip vuruluyor, birisini veletin biri tak diye indiriyor. Sözde bunlar Ex Army Ranger ama hayatlarında ilk defa ateş ediyormuş gibiler. Diğer mantık hatalarına vs girmiyorum bile.
Bir de en kötü tarafı, başından sonuna kadar ne olacağını her ayrıntısıyla tahmin ediyorsun.
Bu filme 6.4 verenlerin kafasından istiyorum.

Son düzenleme:
‐-----------------Spoiler‐-----------

Dark City ve Thirteenth Floor Matrix'e hazırlık gibi.

Mulholland drive yı izleyip beğenenleri not edeyim de bir daha önerdikleri filmi izleyip zamanımı heba etmeyim.

Beni takip et pişman olma

Uzun zamandır kötü film izlemedim. Çok seçici davranıyorum çünkü.

Her filmi izlemem. Heba edecek zamanım yok maalesef.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beni takip et pişman olma

Uzun zamandır kötü film izlemedim. Çok seçici davranıyorum çünkü.

Her filmi izlemem. Heba edecek zamanım yok maalesef.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Akşama güzel 1 film alalım o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt