Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
p18111715_p_v8_aa.jpg

baya sağlamdı

Hitler's Circle of Evil izliyorum 10 bölümlük bir seri yapmışlar 4. Bölümdeyim güzel gibi.

ne alaka yav john wick ilk film neysede 2. ve 3. filmleri bu filmin yanından geçemez senaryosu iyi işlenmiş bir film senin tarzın değil herhalde üstat.
Katılmıyorum,sadece John wick 2 deki konser alanında tünelde ki çatışma sahneleri bu filme bedel,yanından öyle bir geçer ki saç baş dağıtır.John wickin en kötüsü açık ara ilk film bu arada.Filmdeki abartılı aksiyonu eleştirmiyorum, abartı dozunda,John wickte de var bu,seyir zevkini yüksek tutmuş ama iyi senaryo hikaye vs alakası yok.

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Katılmıyorum,sadece John wick 2 deki konser alanında tünelde ki çatışma sahneleri bu filme bedel,yanından öyle bir geçer ki saç baş dağıtır.John wickin en kötüsü açık ara ilk film bu arada.Filmdeki abartılı aksiyonu eleştirmiyorum, abartı dozunda,John wickte de var bu,seyir zevkini yüksek tutmuş ama iyi senaryo hikaye vs alakası yok.

Katılmıyorum.

Ben en çok üçüncü filmi begendim yav, bol bol askiyon vardi biraz kara mizah da yaptilar. Çöl sahneler disinda tabi.

HIkaye konusunda biraz zayif filmler, Hemsworth denen agabeyin filmleri de böyleyse izlerim tabi

a space odyssey.. evet filmi anladım, hatta araştırdım anlatmak istediğini-alt metnini vs, 68de çekilmiş eyvallah oraları tasvir etmiş falan ama GEÇİNİZ. sevdiğim de bi tarz, ağır bi film böyle filmleri daha çok severim hareketli aksiyonlu işlere göre.
abartıldıgını okuyodum ama bu kadarını beklemiyordum. bu filmi kubrick değil başkası çekse aynı şekilde yerden yere vurulurdu

a space odyssey.. evet filmi anladım, hatta araştırdım anlatmak istediğini-alt metnini vs, 68de çekilmiş eyvallah oraları tasvir etmiş falan ama GEÇİNİZ. sevdiğim de bi tarz, ağır bi film böyle filmleri daha çok severim hareketli aksiyonlu işlere göre.
abartıldıgını okuyodum ama bu kadarını beklemiyordum. bu filmi kubrick değil başkası çekse aynı şekilde yerden yere vurulurdu

sonu muthis........ en iyi son list'te ilk 3e giris yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt