Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı gün içinde izlediğim filmler;
Togo--> Fena değil, şu konusu olmayan gerçek hikaye filmlerinden. Abartılmış saçma konu. Ama izletir kendini

1917-->Bir sayfa önceki mesajda bahsettim

Snowpiecer-->Post apokaliptik bir film. Konusu ilginç. Mesajları çok net veriyor, bak anlamadıysan dünya düzeni bu hep fakir kesim vardır ezilen vardır ve bunların isyanı yine kapitalizme destek verir vs gibi. Bilale anlatır gibi işleniyor mesajlar. Biraz fazla basite indirgenmiş. Biraz daha güzel işlenebilirdi. Kavga sahneleri vs fena değil.

Doctor sleep-->ilk filme göndermeleri beğendim. Tek sorun biraz marvel filmine benzemiş. O beni biraz soğuttu filme. Ama yinede piyasadaki birçok filme göre izlenir. Shining hatrına yine izlenir.

Upgrade-->In time filmi gibi fikir güzel, mekan güzel, ama uygulanışta biraz sınıfta kalmış. Çoğu sci-fi filmine nazaran iyi bir film.

Film izlemekten kusucam. Biran önce bitse şu illet iş başı yapsak keşke.

Telefonda sekiz tane film duruyor.İzleyince yorum atarım.En son The Call'u izledim.Tavsiye ederim.Acil durum çağrı merkezi çalışanlarının ne gibi zorluklar yaşayabildiğini anlatıyor.

:tbr::tbr::tbr::tbr::tbr:

10/10.

Sırf zaman geçirmek için vurdulu kırdılı bir film izleyeyim diye açtım ama muazzam olmuş yav.
ABD menşeili olup da bu temada yapılmış şu filmin yakınından geçemeyecek kamyonla film izlemişimdir şimdiye kadar.
Malezyalı kardeşlerimize vallahi helal olsun. Adamlar on numara beş yıldız film çekmişler. Dövüş ve çatışma sahnelerinin kalitesi bir yana dursun, senaryonun birebir gerçek olaylardan yola çıkılarak yazılmış olması filmi daha da izlenebilir yapıyor. Filmin sonunda anlatmışlar.
Biz bu temada bu filmin ayarında bir yapım ne zaman yapacağız bakalım. (Dağ II haricinde)

Daha önce de söyledim, yine fikrimin arkasındayım. Güney Kore, Çin vs gibi Asya ülkelerinin çektikleri savaş ve aksiyon filmlerinin yarısı kadar etmez ABD yapımı filmler.

boyali-kus-filmi-12704593_amp.jpg
Romandan uyarlama sade ve gerçekçi,ağır ilerleyen ama konusuyla kendisini sonuna kadar izlettiren bir film tavsiye edebilirim.Hikaye dramatik ve çarpıcı bir yapım

Adamın girmediği rol kalmadı ama psikopat rolleri ayrı güzel oynuyor..Nocturnal animalsla birlikte en iyi performansı bence

heis

sahissal liste tahsis edecek olursam

source code
nightcrawler
jarhead
prisoners
noct animals
end of watch
enemy
brothers
zodiac
demolition

hem iyi filmler hemde jake adamhaaldan iyi perflerdir

heis

sahissal liste tahsis edecek olursam

source code
nightcrawler
jarhead
prisoners
noct animals
end of watch
enemy
brothers
zodiac
demolition

hem iyi filmler hemde jake adamhaaldan iyi perflerdir

donnie d
homo mountain
prince of shah

filmlerindeki performansiyla ilgili yorumun nedir ustad ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt