Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
donnie d
homo mountain
prince of shah

filmlerindeki performansiyla ilgili yorumun nedir ustad ?

doni darkoyu unuttum gerci onu baya eskiden izlemistim iyi bir flick
gay filmini de baya eski ama onda iyiydi diye hatirliyorum rahmetliynen birlikte
prince of persi izlemedim iyi midir

az once yillar evvel otobuste bi bolumunu izledigim bane'li batmani izledim zaman gecsin diye. batmani canlandiranlar degisiyo mu bilmiyorum ama christian bale iyi oynuyo bence. zaten sevdigim nadir oyunculardandir.
banehandaya yazik oldu

son 3 batman filmini izledim christian bale nedeniyle, bu gece de 90lardaki filmi izlicem. bu super kahramanlardan nefret ederim ama batman filmleri hosuma gidiyo c.bale etkisi sanırım

son 3 batman filmini izledim christian bale nedeniyle, bu gece de 90lardaki filmi izlicem. bu super kahramanlardan nefret ederim ama batman filmleri hosuma gidiyo c.bale etkisi sanırım

+

Nolan etkisi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

son batman filmlerine bakarak bunları izleyeceksen sövmediğin şahıs kalmaz. ona göre izle derim reis.
89 tim burton batmanını izle sonrakileri unut gitsin. onun dışında gatım dizisi batmanın veledliğinin anlatıldığı evreni gösteriyor. o yeterli gelir sana. birde bunun çizgi filmi animesi gibi olan yapım çok şahane.

son batman filmlerine bakarak bunları izleyeceksen sövmediğin şahıs kalmaz. ona göre izle derim reis.
89 tim burton batmanını izle sonrakileri unut gitsin. onun dışında gatım dizisi batmanın veledliğinin anlatıldığı evreni gösteriyor. o yeterli gelir sana. birde bunun çizgi filmi animesi gibi olan yapım çok şahane.
bi bakarım da izlemesem de olur c.bale yok :D

1589382082579.webp

kral oldugu icin izledim kotu filim degil ama iyi de demek guc.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt