Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bs41wu.jpg

Midsommar'ı izledim dün bayadır bekliyordum. Hayal kırıklığı diyemem ama beğenmedim.

Çekimler, oyunculuklar ve atmosfer güzel onu belirteyim öncelikle. Yönetmen Hollywood sınırlarından çıkmadan sanat filmi yapmaya çalışmış, olmamış. Hiç gerilmedim, bildiğin 0 diyebilirim gerilim seviyesi için, korku unsuru zaten yok. Mantık hatası aranırsa bulunabilir, ilk intihar eden yaşlı hadi kendisi atladı öldü de ikincisinin kafası balyozla ezildikten sonra orada kalmaları açıklanabilecek bir şey değil zira ne denirse densin psikopatlık, cinayettir bu. Ancak sürekli uyuşturucu aldıkları için bunları görmezden gelebiliriz. Müptezel yobaz bir topluluğun içinde kalmış 3-5 gencin hikayesi diyebiliriz. Toplu histeri kriz sahneleri güzel çekilmiş ama beni tatmin etmedi olayların o noktaya gelişi. Bir iki inceleme okuyacağım kaçırdığım neler var diye belki tekrar izlerim ama sanmıyorum. Yine de bir kere deneyimlenebilir.

Beyler bu görsel hangi filme ait? Deliricem bulamadım.

L7GyXo99_400x400.jpg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

images.webp

Amy karakteri tam bir ruh hastası! Çok film izledim ancak bu karakter gibi ruh hastası,manyak birini görmedim.Onun dışında Emily Ratajkowski hanımefendi de kendisi ile özdeşleşen ikizlerini göstermekten geri durmadı.Cinsel içerikli sahneler mevcut şu ayda denk gelmesem iyiydi yav...Amy seni tekrardan orul orul şeklinde anıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 81277

Amy karakteri tam bir ruh hastası! Çok film izledim ancak bu karakter gibi ruh hastası,manyak birini görmedim.Onun dışında Emily Ratajkowski hanımefendi de kendisi ile özdeşleşen ikizlerini göstermekten geri durmadı.Cinsel içerikli sahneler mevcut şu ayda denk gelmesem iyiydi yav...Amy seni tekrardan orul orul şeklinde anıyorum.

Hocam Amy ruh hastası ama eşi de sütten çıkmış ak kaşık değil.

Yer yer Shining filmini anımsattı. Cinsiz de yerli gerilim korku filmi yapılabildiğini gördük. 6.5/10

Bizimkiler yapmadı zaten koreli bir senaristten uyarlama diye hatırlıyorum.. Direk mekandan ele veriyor bu tarz filmler özcan da hidden facei uyarlamıştı öteki taraf diye yaşam tarzı mekanlar vs çok eğreti kalıyor bizim kültürde uyarlamalardaki en büyük problem bu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt