Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
film izlemeye başladığım hayri list:

içlerinde halen izlemediklerim var. komedi, sci-fi ve herzog kısmında.

coen: big lebowski, fargo, no country for old men, barton fink

herzog: aguirre, fitzcarraldo, stroszek, grizzly man

tarantino: pulp fiction, kill bill, inglorious basterds

classic shit: godfather 1-2, goodfellas, cuckoo's nest, apocalypse now, citizen kane, 12 angry men, amadeus, barry lyndon, psycho, planes trains automobiles, matrix

dark shit: synecoche new york, hunger, the road, requiem for a dream,

sci fi: terminator 2, source code, dark city, knowing, cloud atlas, district 9

recent shit: birdman, boyhood, whiplash, green room, sicario

international shit: lives of others, un prophete, la haine, animal kingdom, city of god

komedi (uzun list): clerks, chasing amy, tropic thunder, step brothers, borat, this is spinal tap, shaun of the dead, hot fuzz, world's end, this is the end, lock stock, deadpool, anchorman, office space, ed wood

bazı fimlerin üstünü çizmekte beis görmeyelim

iyi listeymiş karaladıklarımı izledim ben de ya bu big lebowski cidden iyi mi. Herkes övüyor falan da 15 20 anca tahammül edebildim

Coen sineması biraz ağır gelebilir. No Country For Old Men filminden başlamanı tavsiye ederim. Sinema tarihinin en orijinal karakterlerinden biriyle tanışmış olacaksın, Anton Chigurh.

15-20 kere mi
en az 45 kez izlemişimdir herhal!!!
dk*
üstat valla neden bilmiyorum ama tahammül edemedim ya oysa leş filmleri bile tahammül edip bitiririm normalde
like this
Pin on Movies I Love!

şahane hayat
hayat güzeldir
schindler'in listesi
guguk kuşu
big fish
baba 2
esaretin bedeli
sil baştan
prestij
contact
13.kat
annie hall

İzlediğim en iyi filmlerde başlarda bunlar var uzun zamandır da değişmedi

Robin Williams kotu bir filmi oldugunu zannetmiyorum.
12.Adam tavsiye ederim Hayri. Jonathan reise bir kez daha hayranlık duydum.

Uykum kaçtı. Kalktim tras oldum. Sonra buralara bakarken mesajini gordum. @Hayri Cund 'un mesajindaki trailera baktim, Netflix'te varmis neyse ki. Begendim. Tesekkurler.

Robin Williams kotu bir filmi oldugunu zannetmiyorum.

Uykum kaçtı. Kalktim tras oldum. Sonra buralara bakarken mesajini gordum. @Hayri Cund 'un mesajindaki trailera baktim, Netflix'te varmis neyse ki. Begendim. Tesekkurler.
Yalnız bu film Jonathan Ryhs Meyers'in filmi, yanlış filmi izlemiş olmayasın Arif?

big lebowski komik falan degil. kendimizi kandırmayalım.

Lebowskiyi hala seyretmedim. Ama Fisher King'i sinemada izlemistim. Tavsiye ederim. Zaten Robin Williams'in kotu filmi yok gibi.

Az bilinen filmlerden de bir iki bir sey ben onereyim. Polonya yapimi Rose, Japon yapimi In The Realm Of Senses.

japon filmi agir erotizm hatta p icerir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt