Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klass 2007

şa-ha-ne muhteşem bi final. böyle demişken akıl oyunları dolu ya da süprizli bi finale sahip olduğu anlaşılmasın. yapılması gereken en şahane iş yapılmış usulca kenara bırakılmış.

Ekli dosyayı görüntüle 100741

Kan vahşet içeren 100 lerce film izledim ama hiçbiri bu tarz filmler kadar rahatsız edici olmuyor.. Estonya veya Litvanya öyle bir ülke yapimiydi sanırım onyargiyla izlemiştim 3-4 yıl önce ama harikaydı bilhassa finali..

Kan vahşet içeren 100 lerce film izledim ama hiçbiri bu tarz filmler kadar rahatsız edici olmuyor.. Estonya veya Litvanya öyle bir ülke yapimiydi sanırım onyargiyla izlemiştim 3-4 yıl önce ama harikaydı bilhassa finali..
evet reis estonya yapımı. finalde beni rahatsız eden ve sövdüren olay çocuğun o suratını şaaptımın elebaşı geçinen iti bi türlü vuramamasıydı fakat neyseki görevi başarıyla tamamladı. oyuncu seçimleri falanda çok iyiydi gıcık herifler tam gıcık tipte idiler ezikler ise tam ezik. ezik çocuğu kollayan eleman tam taşralıydı onunda kökü öyleymiş filme göre zaten.

serinin en kotu filmi

fazla klise
3 de güzel yav. eye of the tiger yeter
başarıya doymuş bi sporcunun en başta komaya sokulup sonrada enfes bi motivasyon ile geri dönmesi güzel hikaye. ben uzun seneler 4.filmi en iyisi demiştim fakat o baya baya soğuk savaş propagandası gibi bişey olmuş. yinede antrenman metotları için bile 4. filmin yeri ayrıdır.
5 cırt gibimsi biraz fakat yetiştiriği oyuncunun kazığını yeme hikayesi onu da anlamlı hale getiriyor.
hikayeye komple bakarsak sıfırdan başarıya ulaşmış sonrada doygunluk dönemine girip ardından silkelenmiş sonrasında da antrenörlüğe geçiş yapıp yetiştirdiği yeni yetme veledlerin kazığını yemiş adamların hikayesi işte. başlı başına hayat öyküsü. bir çok başarılı spor adamının hikayesine baksak benzer hikayeler istisnasız gözükür.

3 de güzel yav. eye of the tiger yeter
başarıya doymuş bi sporcunun en başta komaya sokulup sonrada enfes bi motivasyon ile geri dönmesi güzel hikaye. ben uzun seneler 4.filmi en iyisi demiştim fakat o baya baya soğuk savaş propagandası gibi bişey olmuş. yinede antrenman metotları için bile 4. filmin yeri ayrıdır.
5 cırt gibimsi biraz fakat yetiştiriği oyuncunun kazığını yeme hikayesi onu da anlamlı hale getiriyor.
hikayeye komple bakarsak sıfırdan başarıya ulaşmış sonrada doygunluk dönemine girip ardından silkelenmiş sonrasında da antrenörlüğe geçiş yapıp yetiştirdiği yeni yetme veledlerin kazığını yemiş adamların hikayesi işte. başlı başına hayat öyküsü. bir çok başarılı spor adamının hikayesine baksak benzer hikayeler istisnasız gözükür.

hepsi güzel reis lakin 3ün hikayesi biraz fazla klişe geldi. biraz daha orjinal olabilirdi

burt young üstada ayrı bir parantez açmak lazım. her filmde deli amca rolü bu kadar iyi oynamak yetenek ister.

İzlemeyenler için tavsiye ederim bu saatlerde iyi gider iyide geriyor adamı :)

Rose Red Konağı

Ekli dosyalar

• 8101a755470507b193f3314987e7981e.webp
    8101a755470507b193f3314987e7981e.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Greenland'i izledim. Sonu daha iyi gosterilebilirdi. Devam filmini hak ediyor ama sanmiyorum yapilacagini.

1605481637461.webp

michael dayı için biraz katlandığım amatör filim 15.dkdan itibaren ileri sarıp dayının sahnelerini izleyip filmi noktaladım. izlemek gibi bir hata yapmamanız hayrınıza olur

tobacco road 1941
1605481819005.webp

john ford dönemin edebiyatının ne ekmeğini yemiş yav
gene tierney ise oldukça klas bi hanımefendiymiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt