Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
imdb puanları yanıltıcı oluyor bazen yav. Puanı yüzünden erteleyip durmuştum da iyi film 7.5 8i var rahat
1608491094745.webp

çok beğendiysen asıl olan ispanyol versiyonuna da göz atmalısın reis

hoayda orda da penelope oynuyormuş
İzlerim onu da bu hafta muhtemelen. 4 sene içinde neden remake çektiler acaba

14738.jpg
movieposter.jpg

şu 2 film arasında kaldım hangisini izliyeyim reis sence. Bu gece izleyeceğim

hoayda orda da penelope oynuyormuş
İzlerim onu da bu hafta muhtemelen. 4 sene içinde neden remake çektiler acaba

14738.jpg
movieposter.jpg

şu 2 film arasında kaldım hangisini izliyeyim reis sence. Bu gece izleyeceğim
konu şahane çünkü ustad. bildiğimizden pek çok daha fazlası bu sekilde amerikalılar tarafından uyarlanmış. benim için doruk noktası kadın kokusunun bile uyarlama olduğunu öğrenmek oldu.
o iki filmi izlemedim reis fakat marisa tomei özel bi sevgi hoşgörü ve sempati beslediğim bi hanımefendi

konu şahane çünkü ustad. bildiğimizden pek çok daha fazlası bu sekilde amerikalılar tarafından uyarlanmış. benim için doruk noktası kadın kokusunun bile uyarlama olduğunu öğrenmek oldu.
o iki filmi izlemedim reis fakat marisa tomei özel bi sevgi hoşgörü ve sempati beslediğim bi hanımefendi

marisa tomei derken the wrestler filmi mutlaka izlemissindir reis

izlemediysen izle derim

sen öyle deyince baktım da baya remake yapım varmış yaw
üstadın diğer filmi de remake imiş
396px-Scarface1932.jpg

izlememiştim reis bakarım mutlaka

film mickey rourke'yi yeniden zirveye çikaran bir yapim. çok fazla sey söylemeden bir ruya icin agit filmi bir uyusturucu bagimlisi olmanin zararlarini anlattigi gibi, bu filmde de amerikan gurese bagimli olan guresci (rourke) nin hayati anlatiyor. hep ufak tefek detay dolu bir film.

marisa hanimin ozel yetenekleri one suruyor

neyse iyi seyirler reis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt