Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerilim ve kan vahşet doğada hayatta kalma filmleri seviyorum ama tükendi sanırım artık

Offf Sıddık tam benim kafadaymissin ha 1-2 yıldır pek izlemiyorum da öncesinde sadece bu tarz film izlemisimdir min. 200 tane en kötüleri bile izledim yokluktan..
You are next- invitation- descent (izlemisimdir muhtemelen) -bad genius

Bu da benim liste 2017 de yapmıştım epey film vardır göz at istersen senin tarzda hepsi.

Offf Sıddık tam benim kafadaymissin ha 1-2 yıldır pek izlemiyorum da öncesinde sadece bu tarz film izlemisimdir min. 200 tane en kötüleri bile izledim yokluktan..
You are next- invitation- descent (izlemisimdir muhtemelen) -bad genius

Bu da benim liste 2017 de yapmıştım epey film vardır göz at istersen senin tarzda hepsi.

Liste sağlam çok teşekkür ederim. Baya baya aynı filmleri seviyoruz. Ben de başka türlü film izlemiyorum. Eşimle sadece başka tür izliyorum daha doğrusu. Bunları tek ;) izlemediklerim varmış onları izlerim bir sürede :)

hoayda orda da penelope oynuyormuş
İzlerim onu da bu hafta muhtemelen. 4 sene içinde neden remake çektiler acaba

14738.jpg
movieposter.jpg

şu 2 film arasında kaldım hangisini izliyeyim reis sence. Bu gece izleyeceğim
Amerikalilar yabanci film veya dizi seyretmedikleri icin kaliteli yapimlar Hollywood tarafindan Amerikalilarin tqdina uygun bir sey sekilde daha buyuk butcelerle yapilir. Bu da onlardan biri. Girl with dragon tattoo ya da n3ydi o Naomi Watts 'in oynadigi korku filmi hani uzun sacli kiz TV ekranindan falan cikiyordu, onulqr gibi mesela.

Alin size 7 th Sign. Filmin adinda hem 7 var hem de Sign :D Hem de genc ve guzel bir Demi Moore izlemis olursunuz.

713GRp9EfIL._RI_-1.webp

Bu arada Demi Moore demisken usta actor Michael Caine ile birlikte oynadiklari Blame It On Rio adli filmi izlemenizi oneririm. Hayatinizda gordugunuz goreceginiz en muhtesem dogal memelerden bir cifti bu filmde. Michelle Johnson 😍. Yani Ewa Green, Phoebe Cates ayarinda memeler. Simdiden you're welcome :hat:

MV5BYmJiNzc5MTQtYWM3OC00NzhmLTg5OGEtZmU2MzFlNjAwNTA3XkEyXkFqcGdeQXVyNjQ2MjQ5NzM@._V1_.webp

Niye wow veriyor herkes yav :D
Sıralamanızı yapıp atar mısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt