Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bu. Tam bir korku filmi sayılmaz aslında. O yüzden önerdim. Kesin izle derim. Klasik hayaletli cinli jump scareli filmlerden değil.

@Hayri Cund da izlemiştir önerecektir hatta

Bir oğlan bir kız kardeş vardı o film değil mi ? O kadar izledim ki artık isimleri karıştırıyorum.

Ayriyetten @Sıddık Saraylı The boyu izlemedin mi hala bana güven diyorum dinlemiyorsun

"Bir Zamanlar Anadolu da" Yerli Filmde Favorimdir..

Birde Cem Yılmaz ı Çok Tutan Biri Değilim Ama Emanet Filmi Bence Güzel Olmuş

Şöyle bizi ağlatacak derinden üzecek film önerilerinizi bekliyorum

Noldu reis korkudan yazamıyon mu yoksa? :D @Mehmet Mehmetoglu

Korku filmi gibi ama korku filmi değil tam aradığım gerilim filmi, acayip geriliyor insan birde kendimi kastım baya onun haricinde başlarda baya ağır ilerledi sonra iyi gitti film o kızın charlie midir ne boktur onun tipinde zaten bi sıkıntılık var di , ne kadar çirkin bebeydi la o

Korku filmi gibi ama korku filmi değil tam aradığım gerilim filmi, acayip geriliyor insan birde kendimi kastım baya onun haricinde başlarda baya ağır ilerledi sonra iyi gitti film o kızın charlie midir ne boktur onun tipinde zaten bi sıkıntılık var di , ne kadar çirkin bebeydi la o
araba sahnesi nasıldı ama direkle olan?

filmlerde öyle şok geçirmem kolay kolay :D

Dedim sana güzel diye gerilim olarak :asd:

@Mehmet Mehmetoglu onu izleyeceğime illa metafor içeren film izlemek istiyorsam mother'ı izlerim. fena değildi.

bak tavsiye ederim onu ama sıkıcı biraz. delirtiyor film insanı, sinir oluyorsun olan olaylara :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt