Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 6.147
- 4.209
- 2.248
var mı şöyle aksiyonu bol 1 film
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
var mı şöyle aksiyonu bol 1 film
Poster at bilmiyorumsimdi ihtiyarlara yer yoku izlicem
@Arif Doğan Karakaya izleyebildin mi abi bu filmi
Evet bu. Tam bir korku filmi sayılmaz aslında. O yüzden önerdim. Kesin izle derim. Klasik hayaletli cinli jump scareli filmlerden değil.
@Hayri Cund da izlemiştir önerecektir hatta
Tamam hocam yarın nöbetçiyim Cuma izleyip döneyim sana inşallahBir oğlan bir kız kardeş vardı o film değil mi bu ? O kadar izledim ki artık isimleri karıştırıyorum.
Ayriyetten @Sıddık Saraylı The boyu izlemedi mi hala bana güven diyorum dinlemiyorsun
evet o. the boy da iyidir ama çok germezBir oğlan bir kız kardeş vardı o film değil mi ? O kadar izledim ki artık isimleri karıştırıyorum.
Ayriyetten @Sıddık Saraylı The boyu izlemedin mi hala bana güven diyorum dinlemiyorsun
Babam ve oglum."Bir Zamanlar Anadolu da" Yerli Filmde Favorimdir..
Birde Cem Yılmaz ı Çok Tutan Biri Değilim Ama Emanet Filmi Bence Güzel Olmuş
Şöyle bizi ağlatacak derinden üzecek film önerilerinizi bekliyorum
"Bir Zamanlar Anadolu da" Yerli Filmde Favorimdir..
Birde Cem Yılmaz ı Çok Tutan Biri Değilim Ama Emanet Filmi Bence Güzel Olmuş
Şöyle bizi ağlatacak derinden üzecek film önerilerinizi bekliyorum
gerildin mi?@Berke Deniz nasil bir psikopat film la bu
gerildin mi?
Noldu reis korkudan yazamıyon mu yoksa?@Mehmet Mehmetoglu
Korku filmi gibi ama korku filmi değil tam aradığım gerilim filmi, acayip geriliyor insan birde kendimi kastım baya onun haricinde başlarda baya ağır ilerledi sonra iyi gitti film o kızın charlie midir ne boktur onun tipinde zaten bi sıkıntılık var di , ne kadar çirkin bebeydi la o

araba sahnesi nasıldı ama direkle olan?
filmlerde öyle şok geçirmem kolay kolay
Dedim sana güzel diye gerilim olarak![]()
tırtBidakine ahbabım @Sıddık Saraylı onerdigi green rooma bakiyim
izlemedim ya çok sıkıcı geldi. öyle simgesel anlatım metafor filan içeren filmler çok sıkıcı geliyor bana.@Berke Deniz el hoyo ya baktin mi