Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.646
- 91.807
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Poster at bilmiyorum
Ben kötü film önermem
S2ndirik film. Overrated.![]()
bakacagiz bana da oyle geliyoS2ndirik film. Overrated.
Ben inception anlamadım yaŞimdiye kadar izlediğim en mükemmel film
Inception
2 gün önce yönetmeninin kim olduğunu bilmeden rastgele izlediğim Prestij'den sonra Inception'u izlemek müthiş bir tesadüf oldu
Christopher Nolan , saygılarımı iletiyorum.
2 film de gerçekten birer şaheser
Çok yakında Interstellar'ı da izlemeyi düşünüyorum.
Ne tesadüf,benim de ilk iki sırayı bu iki film alır.Şiddetle tavsiye ederim.Sonraki sıralama ise yine Leanardo Di caprio-Brad Pitt'in başrolde olduğu Titanic ve Troya var... Benzer şekilde tarza göre en iyi film sıralaması yapan onedio.com'a da arada bir bakıp film seçerim.Şimdiye kadar izlediğim en mükemmel film
Inception
2 gün önce yönetmeninin kim olduğunu bilmeden rastgele izlediğim Prestij'den sonra Inception'u izlemek müthiş bir tesadüf oldu
Ne tesadüf,benim de ilk iki sırayı bu iki film alır.Şiddetle tavsiye ederim.Sonraki sıralama ise yine Leanardo Di caprio-Brad Pitt'in başrolde olduğu Titanic ve Troya var... Benzer şekilde tarza göre en iyi film sıralaması yapan onedio.com'a da arada bir bakıp film seçerim.
Telden yazınca bazen öyle oluyor,senin listeye de göz attim,süper;çok faydalı.Tam yazmıştım son anda editledin renktas![]()
Interstellar baya sağlam film.Şimdiye kadar izlediğim en mükemmel film
Inception
Ben inception anlamadım ya
Aynen ya çakallar işi biliyor. Nolan kardeşi çok iyi senaryo yazıyor. Canatan Oğlan.Böyle olması filmi daha güzel kılıyorRüyada mi bitti yoksa gerçek mi tartışmaları var
harbiden oyleymis abi bu ne yav @Arif Doğan Karakayabakacagiz bana da oyle geliyo
dun izlerken uyuyakaldim
harbiden oyleymis abi bu ne yav @Arif Doğan Karakaya
elemana ayar oldum zaten o saclara
bazi sahneleri de sirf o lafi biz yazalim diye cekmisler
moss: donmezsem anneme onu sevdiğimi soyle
karisi: annen öldü falan
moss: o zaman ben söylerim
bravo yav harikasiniz literature gececek bi laf ettiniz ya alkis size salak herifler
İZLEMEYİN
kitabina da soveyim o zaman napalim her kitaptan uyarlama olan iyi mi diyelim bok gibi YAPİM ayrica bolivar buyuk tastir altinda kalirsin ustat!lan dambıl literatüre zaten geçmiş çünkü kitaptan uyarlama kitapta da birebir var o kısım
sen filim falan izleme bolivar - recife maçı fln bulursan ona bak