- 1 Ağustos 2014
- 63.846
- 75.051
- 4.338
Interstellar'dan geliyorum
Genel olarak filmi beğendim
Müziği zaten efsane 1 şey
Genel olarak filmi beğendim
Müziği zaten efsane 1 şey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TENET
ilk 1 saati harika 1 aksiyon filmi
2. saati saçma sapan 1 mess
Bir sonraki izleyeceğim film muhtemelenTENET
ilk 1 saati harika 1 aksiyon filmi
2. saati saçma sapan 1 mess
no country for old men’i izle muthis filmBir sonraki izleyeceğim film muhtemelen
Bir sonraki izleyeceğim film muhtemelen
Çok beğendim ben de soluksuz izledim. Sadece soru işaretleri kalmıştı kafamda. Ama düşününce bir mantığa oturtuluyor her şeyben İNTERŞTELARı çok beğenmiş idim sen pek beğenmemiş gibisin
fizik, gok bilimi falan diyince mantiğa oturtabilirsin rts filmle ilgili çoğu şeyiÇok beğendim ben de soluksuz izledim. Sadece soru işaretleri kalmıştı kafamda. Ama düşününce bir mantığa oturtuluyor her şey
Nolan'ın filmlerinin bu özelliğini seviyorum
Bir şeyler sorgulatıyor her seferinde
tersten okuyunca da tenet diye okunuyomusTenet'i beğenmeyenler seri quit
fizik, gok bilimi falan diyince mantiğa oturtabilirsin rts filmle ilgili çoğu şeyi
![]()
Bilimkurgu hiç sevmem.Var mı şöyle az bilinen suprise sonlu film şöyle dumura uğramak istiyorum .. Çoğunu izlemisimdir de gözden kaçırdığım varsa bakayım bir de bilimkurgu ağırlıklı olmazsa sevinirim
Şu Demet Akbağ'a bir türlü ısınamıyorum rengim...Gördüğüm an izleyesim gelmiyor.
İspanyol filmleri var yenilerdeVar mı şöyle az bilinen suprise sonlu film şöyle dumura uğramak istiyorum .. Çoğunu izlemisimdir de gözden kaçırdığım varsa bakayım bir de bilimkurgu ağırlıklı olmazsa sevinirim
İspanyol filmleri var yenilerde
Eski kaliteli mindfucking filmler yok artık maalesef.
Evet cins bir tip.Şu Demet Akbağ'a bir türlü ısınamıyorum rengim...Gördüğüm an izleyesim gelmiyor.
Ceset filmini izlemissindir?Var mı şöyle az bilinen suprise sonlu film şöyle dumura uğramak istiyorum .. Çoğunu izlemisimdir de gözden kaçırdığım varsa bakayım bir de bilimkurgu ağırlıklı olmazsa sevinirim