Gökhan Bilgin
Parçalı Üye
- 25 Aralık 2009
- 2.508
- 1.073
- 1.723
Iyi mi cidden
6.6 almis
Filmden anlamayan Netflix tayfa vermiştir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi mi cidden
6.6 almis
Iyi mi cidden
6.6 almis
Nocturnal animals çok iyiydi ya cidden

Conjuring - Shutter - Sinister-Hereditary-İnsidious
Sen doğaüstü de seviyorsun sanırım reis?Conjuring - Shutter - Sinister-Hereditary-İnsidious
Sen doğaüstü de seviyorsun sanırım reis?
Shuttle izledin mi @Hüsnü Ayabakan
Yok bu shuttleShutter mi ? Üstte önerdim ya cevahire sağlam filmdir Tayland yapımını daha çok sevmistim
Yok bu shuttle
Samurai Cop izle eğlendirir her türlü, dur hatta hazrı pc başındayken avatar yapayım.dün teneti izlerken uykum geldi bu gece devam edecegim 40 dk falan kalmıştı
harici film önerilerinizi bekliyorum
harbi adam akıllı film yok ya
Samurai Cop izle eğlendirir her türlü, dur hatta hazrı pc başındayken avatar yapayım.
İngilizceden çevrilmiştir-Samurai Cop, Amir Shervan tarafından yazılan, ortak prodüksiyonu yapılan ve yönetilen, Robert Z'Dar, Matt Hannon ve Mark Frazer'ın başrollerini paylaştığı 1991 yapımı bir Amerikan doğrudan video aksiyon filmi. İzleyen bir kült elde etti ve çoğu zaman tüm zamanların en kötü filmlerinden biri olarak gösteriliyor.

dün teneti izlerken uykum geldi bu gece devam edecegim 40 dk falan kalmıştı
bunu hatırlıyorum izlemeye yeltenmiş veya izlemiş olabilirimWho am i izledin mi
Buna inanmam. TENET'i izlerken bir insan nasıl uyuyabilir ya. Filmde tansiyon 3 yada 5 dakika düşüyor.dün teneti izlerken uykum geldi bu gece devam edecegim 40 dk falan kalmıştı
dün teneti izlerken uykum geldi bu gece devam edecegim 40 dk falan kalmıştı
bunu hatırlıyorum izlemeye yeltenmiş veya izlemiş olabilirim