Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akşam için film önerisi veren varsa alayım gerilim tarzı

mini dizide olur 3-4 bölümlük (unorthodox, bodyguard, when they see us izledim)
mini dizi değil ama kesinlikle izlenmesi gereken bir dizi bırakıyorum, şahsen dizinin tümünü bitirdiğimde hayatımda boşluk oluştuğunu hissettim. Konu dizi : How To Get Away With murder.

mini dizi değil ama kesinlikle izlenmesi gereken bir dizi bırakıyorum, şahsen dizinin tümünü bitirdiğimde hayatımda boşluk oluştuğunu hissettim. Konu dizi : How To Get Away With murder.
uzunmuş renktaş ya bana kısa lazım

bu tarz dizilere genelde çok boş olduğum zamanlarda şans veriyorum

akşam için film önerisi veren varsa alayım gerilim tarzı

mini dizide olur 3-4 bölümlük (unorthodox, bodyguard, when they see us izledim)
Love Death + Robots'u izlemediysen önerebilirim. Black Mirror gibi her bölüm minik bir film. Birbiriyle bağlantılı değil bölümler ve bölüm süreleri çok kısa. Kısıtlı vakitte izlenebilecek güzel bir yapım. 1-2 bölüm dışında hepsi oldukça kaliteli.

Love Death + Robots'u izlemediysen önerebilirim. Black Mirror gibi her bölüm minik bir film. Birbiriyle bağlantılı değil bölümler ve bölüm süreleri çok kısa. Kısıtlı vakitte izlenebilecek güzel bir yapım. 1-2 bölüm dışında hepsi oldukça kaliteli.
bolum olarak da sonnie's edge, beyond the aquila rift, suits, witness ve zima blue iyidir.

images

Mantık hataları olsa da değişik bir tarz ve güzel bir gerilim filmiydi.

7.5/10

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Terim in saçmalayıp puan kaybettiği gecede izlenebilecek, basit, matrak bir film.

Ekli dosyalar

• oyun-nerve-dvd__1524479270311715.webp
    oyun-nerve-dvd__1524479270311715.webp
    79,3 KB · Görüntüleme: 19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt