Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsan yayın yazılım kullanmamak İngiliz olmak demek mi? Kullanmadım ve gurur duyuyorum kendimden. Kısa bir süre limewireden şarkı indirmek dışında işim olmadı.
Bir dönem dizilere hızlı ulaşmak mümkün değildi, Türkiye'de simultane yayınlandı da biz mi izlemedik?

Sen baya monolog kendi kendine takılıyorsun yav. Sana ne izledin diye soran mı oldu? Hayır konuyla da alakası yok.
Türkiye'de diziler yayınlanmadı diyorsun. Ben de yayınlananlari izlediğimi söyledim. Yeter. O saydığım diziler zaten kafadan 5 seneni yer!

Sinemalar tehlikeli Osmancığım. Evlad kaza geçirdi biliyorsun. Bünyesi inanılmaz zayıf. Her gün duş almaktan perişan haldeyim. Gerçi havalar şu anda fazla soğuk değil lakin, yine de zorlanıyor insan. Türkiye ile kıyas götürmeyecek bir soğuk var burada.
Gecmis olsun Levent 🙏🙏🙏

imdb top 250de olup izlemediğim şu filmler var (aklıma gelenler)

1. pulp fuction

2. guguk kuşu

3. amelie

4. the grand budapest hotel

parazit mesela puanı abartı bence. bunlar da öyle olma şansı var mıdır yoksa izlenir mi? budapest hotel öneren çok.

1. pulp fuction

2. guguk kuşu

3. amelie

parazit mesela puanı abartı bence. bunlar da öyle olma şansı var mıdır yoksa izlenir mi? budapest hotel öneren çok.
amelie ve pulp fuction balon
guguk kuşuna başla direk

The King

Çocuk baya oynamış burada ilk izlediğimde fark etmemiştim.

1. pulp fuction

2. guguk kuşu

3. amelie

İclerinde en iyisi pulp fiction,guguk kusuda yanına yazılır,balon kelimesiyle yanyana kullanılmis cumlemsi zırvalara itimat etme

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt