Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stalin'in ölümünü izledim. Bayağı kahkaha attım. :) Tiplemeler muazzam olmuş.

paris olacak it şerefsizdir

Tokyo hanım kendisinden daha erkektir
Türk Televizyonlarından Akıllara Kazınmış 19 Vurulma Sahnesi

Dün Türk filmi Sibel'i izledim. Farklı bir deneyim olmuş ama o ıslık olan sahnelere alt yazı koymayı akıl edemeyen arkadaşa Hasan Şaş'ın kafası.

Neyse.

Tamam başkaldırımı mesajını aldık da sonunu az daha düzgün bağlayaydınız be ya.

@Gökhan Sancak reyis yok mu Netflix idarelik gerilim-gizem falan ?
Valla 8-10 gündür evde internet yok evi taşıyacağım için. Önümüzdeki hafta internet bağlatınca devam edeceğim inş.

Pek bakamıyorum bu aralar. Ama geçmiş sayfalarda paylaştıklarıma bakabilirsin. İzlemediğin olabilir.

Ben Dont look up'ı beğendim, imdb puanı yerinde (7.5) dünyanın gerizekalı hallerini çok güzel yansıtmış, güzel iğnelemeler var izlediğim en iyi kara mizah örneklerinden biri.

Herkese hitap etmez ama salt komedi beklentisi içinde izlenmemeli.

6/10

Gecen gunlerde Salvation dizisini izledim ve bitirdim ve bunu gorunce direk o dizi aklima geldi, dunyanin sonu geliyor senaryosu tarzi yapimlar dikkatimi ceker.

Bu da biraz o filmin dalga konusu olmus gibi yani komedi film tarzi. Vallah izledim lakin cok super falan degil, cok komik de degil bana gore eger baska film bulamiyorsan bunu izle gec derim.

FHesFRqXwAAQyUQ

6/10

Gecen gunlerde Salvation dizisini izledim ve bitirdim ve bunu gorunce direk o dizi aklima geldi, dunyanin sonu geliyor senaryosu tarzi yapimlar dikkatimi ceker.

Bu da biraz o filmin dalga konusu olmus gibi yani komedi film tarzi. Vallah izledim lakin cok super falan degil, cok komik de degil bana gore eger baska film bulamiyorsan bunu izle gec derim.

FHesFRqXwAAQyUQ
Basladim bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt