Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6/10

Gecen gunlerde Salvation dizisini izledim ve bitirdim ve bunu gorunce direk o dizi aklima geldi, dunyanin sonu geliyor senaryosu tarzi yapimlar dikkatimi ceker.

Bu da biraz o filmin dalga konusu olmus gibi yani komedi film tarzi. Vallah izledim lakin cok super falan degil, cok komik de degil bana gore eger baska film bulamiyorsan bunu izle gec derim.

FHesFRqXwAAQyUQ

Bence de çok komik degil. Bakın biz çok zekiyiz tarzında şakalar. Az kalsın kameranın içinde bakmadılar.

Bi de Jonah çok iticiydi

dont look up izledim şimdi

valla bildiğin tanıdık geldi olaylar :) 7.8/10

bende izliyim bari noldu acaba izleyene para fln mı veriorlar :danyal:

izledim vasat diyorum
bunu izlemek yerine idiokrasi üstüne knowing izlemeği tercih ederim
bişeyler yapmışlar başta tutmuş ama filmin 3. acti tam bir karambol
trump parodisi başından itibaren bayık. ama jonah hill komik olmuş
ron perlman da daha fazla olmalı idi filimde

2yi 3ü bende anlamadım hint bi herif vardı trene binen onu hatırlıom tek
Aslında iki filmde de anlatıyor mevzuyu, mimarın(matrix'i yapan makine) konuşmaları, ajan smithle diyaloğu vs gayet net. Sıkıntı sürekli dövüşmeleri :D Neo'nun kurşunları durdurmasıyla başlayan bir aksiyon sekansı var otobanda devam eden, 45 dakika falan sürüyor yav. Sahneler de güzel ama bayıyor bir yerden sonra.

Animatrix serisinin ilk bölümünde makineler ayaklanmadan önceki olayları anlatıyor ama bence en iyi bölümü şu;

Fyi ahbert (y)

Bir de jonah hill'in karakteri çok iyi olmuş yav dont look upta :asd:

Son olarak

Eğlenceli bir film olmuş, ailece izleyebilirsiniz.

izledim vasat diyorum
bunu izlemek yerine idiokrasi üstüne knowing izlemeği tercih ederim
bişeyler yapmışlar başta tutmuş ama filmin 3. acti tam bir karambol
trump parodisi başından itibaren bayık. ama jonah hill komik olmuş
ron perlman da daha fazla olmalı idi filimde

wolf of wall street sever misin üstad

Son resident evil filmi 5.3 alacak kadar kötü mü ya cidden? Serinin büyük hayranı değilim ama diğerlerini bir şekilde izlemiştim aşırı derecede kötüyse hiç izlemeye kalkmayayım çünkü bir filme başladım mı çok esktrem bir durum olmadıkça sonuna kadar seyretme huyum var.

Son resident evil filmi 5.3 alacak kadar kötü mü ya cidden? Serinin büyük hayranı değilim ama diğerlerini bir şekilde izlemiştim aşırı derecede kötüyse hiç izlemeye kalkmayayım çünkü bir filme başladım mı çok esktrem bir durum olmadıkça sonuna kadar seyretme huyum var.

bence değil üstat izlenebilitesi olan bir movie :ka21:

820CCF80-E183-4633-BFB3-284358CE683A.webp

isveç yapımı kara mizah. modern sanat müzesinde yonetici olarak calısan bir abinin surekli tuhaf durumlarla ve kisilerle karsılasması, nasıl davranacagını bilemeyip yanlıs kararlar vermesi ve islerin cıkmaza girmesi minvalinde ilerleyen, toplumsal davranıs normlarının parodisi gibi ama toplum isvec toplumu. bomba sahneler de var, yavan sahneler de var. suresi uzun filmlerden gozu korkmayanlara tavsiye edilir.

Hakikaten izlenebilitesi varmış, eski resident evil filmlerinden çok bir farkı yok millet niye bu kadar gömmüş çözemedim.

millet şaşırmış olmalı
eski r.e. filmlerinden de ilki iyi sayılırdı da sonra giderek tırtlaşan bi grafik sergilemişti. bi de o daha aksiyona dayalıydı. bu oyunlara sadık kalmak suretiyle horror öğelerini ön pilanda tutan başarılı bir filim olmuş.

millet şaşırmış olmalı
eski r.e. filmlerinden de ilki iyi sayılırdı da sonra giderek tırtlaşan bi grafik sergilemişti. bi de o daha aksiyona dayalıydı. bu oyunlara sadık kalmak suretiyle horror öğelerini ön pilanda tutan başarılı bir filim olmuş.
Leon kennedy resident evil serisinin demirbas karakteri,sen karakteri sapsız armuda cevirirsen gömerler tabi,ayrıca onun dışında da film oldukca vasat..

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt