Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fury (2014) - IMDb

1945 yılının Nisan ayında İkinci Dünya Savaşı’nın son ayları. Avrupa Tiyatrosunda müttefikler son kozlarını oynarken, savaş ile yoğrulmuş ordu çavuşu Wardaddy (Brad Pitt), bir Sherman tankını yönetmektedir ve düşman hattı ardında ölümcül bir görev üstlenen beş kişilik bir ekibi vardır. Çok az sayıda ve yeterince silahı olmayan Wardaddy ve adamları, Nazi Almanya’sının kalbini vurmak için kahramanlıkları içerisinde tehlikeye atılmaktadır. (alıntı)

Demin Show Tvde Kelebegin Ruyasini izledim.Gercekten duygu iceren film yapmislar.10 numara film gercekten etkileyici bir filmmis.Hayatlari sıkıcı olmasina rağmen iki tane neseli adam.

Son düzenleme:
escape from alcatraz
escape-from-alcatraz-1.jpg

Kaçılması imkansız olan ünlü Alcatraz Hapisanesinden kaçmaya çalışan üç mahkum ve bu kaçış planını mükammel hazırlayan banka soyguncusu Morris`in (Eastwood) gerçek olduğu söylenen öyküsü.

sinemalar.com

:k19:

Son düzenleme:
interstellar201411.jpg

Interstellar (2014) - IMDb

harika olmus. gidin sinemada izleyin mutlaka kalkmadan önce. poster yada fragman'i görüp "dünya kurtarmali filmdir bu" diye burun kivirmasin sakın kimse. ondan cok daha fazlasi cünkü. müzikleri ise ayri bir sahane olmus; org müziginden duygulanacagim hic aklima gelmezdi tbh.

- 1. act az daha uzun olabilirmis belki. nasa tesislerini buldular, sonra hoop adam hemen uzay'da. biraz hizli gelisti sanki olaylar.
- matt damon sürpriz oldu baya. oynadigini biliyordum ama figüran falan zanettim fragmanlarda görmeyince.
- aniden sesin kesildigi sahneler kubrick reyiz'e bir saygi durusuydu saniyorum. güzel olmus.
- finalde ölüm dösegindeki kizina kavustugu sahne esek kadar adami bile aglatti:(

interstellar201411.jpg

Interstellar (2014) - IMDb

harika olmus. gidin sinemada izleyin mutlaka kalkmadan önce. poster yada fragman'i görüp "dünya kurtarmali filmdir bu" diye burun kivirmasin sakın kimse. ondan cok daha fazlasi cünkü. müzikleri ise ayri bir sahane olmus; org müziginden duygulanacagim hic aklima gelmezdi tbh.

- 1. act az daha uzun olabilirmis belki. nasa tesislerini buldular, sonra hoop adam hemen uzay'da. biraz hizli gelisti sanki olaylar.
- matt damon sürpriz oldu baya. oynadigini biliyordum ama figüran falan zanettim fragmanlarda görmeyince.
- aniden sesin kesildigi sahneler kubrick reyiz'e bir saygi durusuydu saniyorum. güzel olmus.
- finalde ölüm dösegindeki kizina kavustugu sahne esek kadar adami bile aglatti:(

Aşağıda spoiler var. Bu yazı tapatalkta spoiler içeriği görünmesin diye yazılmıştır. Sevgiler, saygılar...

~Sn. Talha K
-Matt baya surprizdi gerçekten. Filmler karıştı falan sandım oynadığını bile bilmiyordum.
-Beni Murph'un "belki döndüğümde ayni yasta oluruz demiştin ya. Şimdi ayni yastayiz. Gelsen iyi olur" sahnesi baya duygulandirdi. :( Aglamadim ama huzunluydu baya.

N5

yazmayi unuttum. bi de...

o okyanuslu gezegende birkac saat gecirip sonra tekrar ana gemiye döndükleri kisim da fantastik olmus. önce koca bir hass cektim, sonra zenci abiye üzüldüm 23 yil sizi bekledim diyince. adam'a sarilasim geldi valla:(

blood-work-21397514.jpg

11171603_800.jpg

zaten o sayfada bir ugursuzluk var hacim!!resmen bakar kör olmusum:asd22:

valla nokta atışı yaptın ikidir reis :asd:

bu önerdiklerinden haberim yoktu hacım hiç denk gelmediler 1 hafta 10 güne kadar diğerleriyle berbaber eritirim saolasın tekrar.

birdman of alcatraz
birdmanofalcatrazdj9.jpg

10*10

^^

güzel tercih:k19: söyle bir repligi vardi galiba, hosuma gitmisti baya.

"bu adam 35 yil boyunca bana zorluk cikardi. Ama kabul etmeliyim ki 1 kere bile yalan söylemedi"

^^

güzel tercih:k19: söyle bir repligi vardi galiba, hosuma gitmisti baya.

"bu adam 35 yil boyunca bana zorluk cikardi. Ama kabul etmeliyim ki 1 kere bile yalan söylemedi"
evet :)))) film zaten roman gibi olan filmlerden çok iyi herşeyiyle ancak o yumurtadan çıkan kanaryanın her anını göstermeleri apayrı bişey. filmin içinde ayrı bir film gibi geldi. şu saat oldu yanımda kafa dengi biri olsa hadi bidaha izleyelim dese üşenmeden tekrar izlerim

valla nokta atışı yaptın ikidir reis :asd:

bu önerdiklerinden haberim yoktu hacım hiç denk gelmediler 1 hafta 10 güne kadar diğerleriyle berbaber eritirim saolasın tekrar.
one_flew_over_the_cuckoo_s_nest_by_blitzcadet-d5uyo1u.jpg

10/10

butch-cassidy-and-the-sundance-kid-1-1024.jpg

9/10
AYAAQAHA-P613063.jpg

9/10

hacim hazir elin degmisken sunlarida hayrina eritsen diyorum:hat:

Son düzenleme:
one_flew_over_the_cuckoo_s_nest_by_blitzcadet-d5uyo1u.jpg

10/10

butch-cassidy-and-the-sundance-kid-1-1024.jpg

9/10
r.chinatown.jpg

9/10

hacim hazir elin degmisken sunlarida hayrina eritsen diyorum:hat:

eastwood bitsin hacım jack nicholson ın az filmi kaldı bitirmediğim onları aradan çıkartırım guguk kuşu zaten defalarca izlediğim bir film. china towna ilkkez denk geliyorum bugun yarın edinirim onuda.
butch cassidy de dönemi ve konusuyla baya güzele benziyor bakalım :hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt